Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla – magtfuld og beskyttende.

Dagens humør: 4/5

Hey Vædderen, det bliver en humørfyldt dag i dag! Med planeternes placering er du oplagt, glad og fuld af energi. Jeg kan nærmest fornemme, at du har fut i fejemøget og er klar til at gribe dagen an. Det er kun få ting, der kan rokke ved dette humør, så du skal nok klare dagen med overskud.

Kærlighed: 3/5

Kærlighedsplanet Venus har placeret sig de sidste dage i et venligt aspekt til dit tegn. Dette gør, at du kan opleve glæder i kærlighedslivet, men måske også små konflikter. Husk at se tingene fra den anden sides perspektiv, ved godt, det kan være vanskeligt for en viljestærk Vædder som dig. Dog vil du alt i alt få en god dag med dine nærmeste.

Arbejde: 2.5/5

Arbejdsplanet Mars sidder lidt uklart i dag. Det er nok den friske luft efter varmemesterens sommerferie, der er kommet ind på kontoret. Det kræver en ekstra indsats at forblive fokuseret – dog vil en pause eller to i løbet af dagen være guld værd.

Venner: 4/5

De sociale aspekter ser lovende ud. Med Merkur i en gunstig position er du på toppen af det sociale spil. Du vil opleve, at dine venner søger din rådgivning og værdsætter dit skarpe øje for det rigtige.

Familie: 5/5

Familieplaneten Jupiter er helt i top i dag! Du vil føle stor glæde og harmoni samt forbundethed med familien. Så det bliver en dag i det familiære himmerrige.

Succes: 3/5

Succesen har gjort sit indtog med fuld kraft. Den bevidsthed, du har omkring dine mål og resultater, lader til at bære frugt. Der er mulighed for at høste de fortjente frugter af dit arbejde. Så håndter succesen med ydmyghed.

Dagens dyr: Gorilla

“Dagens dyr er Gorilla”. Du ligner meget denne kraftfulde og intelligente skabning i dag. Ligesom gorillaen, er du i dag fyldt med magt og beskyttelsesevne.

Så det var alt, Vædderen! Husk, det er torsdag den 10 august, en dag, der lover godt. De stjerner, der skinner i dag, vil give dig styrke og mod til at tackle enhver udfordring, der kommer din vej. Man kan vel sige, at dagens motto er “Tag tyren ved hornene” – eller burde vi sige gorillaen ved armene? Ha’ en fantastisk dag!