Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør:

Dagens humør for Tvillingen står på 4. I dag er energien i universet høj, og Tvillingen, der er kendt for sin sprudlende og muntre natur, vil være en magnet for gode vibrationer. Du er på hjemmebane med denne stemning, så benyt dig af den!

Kærlighed:

Det handler om en firer på kærlighedens barometer i dag. Din partner eller dine mulige romancer, vil helt klart blive berørt af din gode energi. Men husk, Tvilling, du skal også give plads til andre personers følelser og tanker. Så ja, en god dag, men hold dine antenner rettet mod andres reaktioner og ønsker.

Arbejde:

En 2.5 for arbejdslivet. Det er ikke fordi, så meget går galt, men måske er dagen bare ikke dedikeret til karrieren. Vigtige beslutninger kan vente. Ret dit fokus mod andre aspekter af dit liv.

Venner:

Vennerne? I dag er det en klar 4er. Dine relationer med dine venner vil forstærkes og styrkes. Dit humør, din energi, vil helt sikkert berige dine sociale omgivelser. Dine kammerater kan have brug for din livsglæde og din sprudlende energi.

Familie:

En perfekt 5er for familien. Dagen er ideel for at tilbringe tid med dine kære. Din positive energi vil være den perfekte ingrediens for at skabe harmoni i hjemmet.

Succes:

Du får en 3’er i dag. Selvfølgelig er det nok ikke dagen, hvor du tager de store karrierespring, men dine evner til at kommunikere vil hjælpe dig meget.

Dagens dyr: Tiger

Tvilling, dit dyr for i dag er tigren. Ligesom tigren er du dristig, energisk og altid parat til at hoppe ind i handlingen. Tigren symboliserer også din modige ånd og din evne til altid at stå op for, hvad du tror på.

Resumé af dagen

Torsdag, den 10. august bliver en dag fuld af positive vibrationer for dig, kære Tvilling. Selvom arbejdet muligvis ikke er i centrum i dag, er alle dine nærmeste relationer energiske og styrkede. Så tag chancen og lad solen skinne på dig denne dejlige dag.