Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Panda. På grund af din stilfærdige, men vedholdende charme

Dagens humør

Krebsens humør i dag vil danse på en solid 4. Da Månen, dit regerende stjernebillede, er på himmelen, kan du forvente en stabil følelse af indre ro og tilfredshed. Hop med på Månens harmoniske vibes og lad din skønhed skinne gennem.

Kærlighed

Det ser ud til, at kærlighedens landskab for Krebser i dag er lidt som en rutsjebane. Med Venus, kærlighedsgudinden i stjernerne, der bevæger sig ind i dit modstridende hus, kan du opleve en vanskelig balance mellem dit hjerte og dit hoved. Så vi lander på en karakter 3. Husk, at alle storme i livet falder til ro, og dit kærlighedsliv vil være lige på højde igen.

Arbejde

På arbejdsfronten, kære Krebs, ser du en udfordrende tid. Saturn, disciplinens planet, spærer din vej, hvilket kan medføre en del udfordringer på jobbet. Pas på ikke at lade dig opsluge af presset, træk vejret dybt og husk, at svært vejr fører til smukke destinationer. Derfor er karakteren i dag en 2.5.

Venner

Husk på, at i dag er du en magnet for positive og inspirerende personer. Takket være indflydelsen fra Neptun, vil du opleve et blomstrende socialt liv, og venner vil beundre din ånd fuld af hvileløs lidenskab. Vi rangerer venne-fronten på en imponerende 4!

Familie

Familien, hvor meget du end måtte knokle, vil altid være din sikre havn. Med indflydelsen fra Jupiter, vil familielivet blomstre som aldrig før. Din karakter for familie i dag, kære Krebs, skal være en fuld 5.

Succes

Hvis der er nogen, der ved, hvordan man ryster en nedtur af sig og genfinder motivationen, så er det en Krebs! Selvom du måske oplever nogle sniffende udfordringer lige nu, vil der altid være en silver foring. I dag lander succesraten på en 3.

Dagens dyr er for dig, kære Krebs, Pandabjørnen. Ligesom den blide panda, er du fyldt med stille, men fast beslutsomhed. Du ejer evnen til at forblive rolig under pres og viser stor omsorg og kærlighed til dem, du holder af.

Torsdag den 10. august bliver en dag fuld af op- og nedture for vores kære Krebs. Husk at svømme mod strømmen og se de dage, der kan synes lidt grå, som byggesten til at blive stærkere. Hver dag er fyldt med muligheder, du skal blot gribe dem.