Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en .Zebra for dens fokuserede blik og elegante gang.

Dagens humør

Jomfruen har i dag et humør på 3. Solen skinner, men månen viser sit uforudsigelige ansigt. Du vil føle en blanding af god og dårlig energi i dit blod. Men man behøver ikke være en Nobelprisvindende astrolog for at fortælle dig, at livet kan være ligeså spændende som en rutsjebanetur. Aldrig kedeligt, altid overraskende!

Kærlighed

I dag scorer Jomfruen 4 i kærlighed. Venus, kærlighedens planet, danser i dag med Mars, passionens gud. Dette par dansepartner bringer med sig en sandfuld dag med kærlighed og romantik. Husk at nyde de små øjeblikke – måske en sød besked, eller et varmt smil fra nogen særlig.

Arbejde

Jomfruen rammer i dag jackpot med en 5’er i arbejde! Merkur i din sol tegn tillader dig at skinne på arbejde som aldrig før. Du er fokuseret, du er motiveret og klar til at sprænge alle barrierer. Hold bare fast, og husk, ingen lader sig slå af en hindring, når de er på vej mod toppen.

Venner

Dines venskab scorer lavt i dag med en 2. Men det er en blanding af tykke skyer og klart vejr, så tag det roligt. Månen må være på din side i morgen, men i dag kunne være en dag for introspektion snarere end socialt samvær. En solnedgang alene kan også være smuk.

Familie

I dagens familieafdeling er du på rock bunden med en score på 0. Når alt kommer til alt, så møder vi alle vejbump på livets vej, ikke? Tænk positivt, lær og lad gå. Husk, selv i den mørkeste nat, vil stjernerne stadig skinne.

Succes

Astrologisk set, er dette den bedste tid for Jomfruen til at skinne og skabe underværker. I dag scorer du en flot 4 på succeskalaen. Du er en snild pind, så hold op med at undervurdere dig selv. Du vil aldrig vide hvad du kan, før du prøver. Hejs flaget, du har det i dig!

Dagens dyr du kan relaterer dig til er en Zebra, dit fokus og din elegante gang i dag vil helt sikkert reflektere dyrets natur.

Smukke Jomfru, torsdag den 10. august er en dag fyldt med masser af overraskelser. Livet er en blanding af sort og hvidt, ligesom en Zebra. Men midt i det hele, er du unik og fantastisk på din egen måde. Gå ud og mød verden med et smil!