Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin. Fordi du står stolt, trods modstand.

Dagens humør

Hej kære Fisk! Dagens humør står på en solid 5’er. Du er på toppen af humøret! Uranus har sendt positive vibrationer din vej og selvom en Fisk måske skulle være under vand, flyver du over skyerne i dag. Hvis du ruller din indsats i en bold, kunne den hoppe ned til den anden ende af gaden.

Kærlighed

Kærligheden får en flot 4’er i dag. Venus står gunstigt og det er tid til at dykke dybere ned i forholdets samtalepool. Dit hjerte buldrer som en løve, men måske bør du tage dit kærlighedsliv som en skildpadde i dag. Tildel tid til at forstå din partners tanker og følelser.

Arbejde

Arbejdslivet får 3 i dag, det går hverken op eller ned. Der er mulighed for, at tingene kan stå stille. Måske er det tid til at være som en kamæleon og prøve at tilpasse sig dagens energier. Husk, du kan ikke altid svømme opstrøms som en laks – nogle gange er det klogt at følge strømmen.

Venner

Skuffende nok, vennerne får 0 i dag. Omgangskredsen er som en ørken, udtørret. Det er som om, alle dine venner er kommet ind i deres egne skildpaddeskaller og kommunikation er så gennemsigtig som en skoldet kat. Men det skal nok blive bedre.

Familie

Familien scorer middelmådige 2 i dag. Stemningen er som en frossen tunge, der sidder fast på en metalstang. Bare hold varmen som en dovendyr. Tingene skal nok tø op.

Succes

På succesfronten står Fisken stærkt med en klar 5’er. Hengiv dig til det – succesen er ligeså nærværende som duggen på græsset! Det er tid til at tage en springtur som en kænguru og hoppe i triumf.

Dagens dyr

Dagens dyr for dig, kære Fisk, er en Stålsat pingvin. Modstandsdygtig, stolt og unik – ligesom dig i dag! Pingvinen er ikonisk for sin sociale natur og overlevelsesinstinkt, selv i de mest barske klimaer. Her på trods af koldt vejr og få venlige ansigter, er du klar til ansigt dagen stålsat og stolt, som en pingvin!

Om Dagen:

Torsdag den 10. august lover at være en mærkedag for dig på flere måder, kære Fisk. Selvom du mærker nogle speedbumps i dit sociale liv, bruger du det som drivkraft til at hoppe højere. Du bærer din stolthed som en Kongelig – en egenskab, der virkelig kommer til sin ret i dag.