Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - legesyg og klog

Dagens humør

Her på denne skønne torsdag scorer Vægten en solid 4 på humørbarometeret. Solens stråler smiler til dig, og du kan mærke energien boble indeni. Med Venus i dit modstående tegn, har du det som fisken i vandet. Dagens mantra bliver: “Jeg er energi. Jeg er glæde.” Så smid de mørke tanker i svinget, og hæng smilene op. Og husk på, at regnbuen kræver regn.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, får Vægten i dag en 3’er. Kærlighedsplaneterne Mars og Venus danner en semi-sekstil i dit horoskop, hvilket kan skabe en smule uro i parforholdet. Er du single? Så er det måske dagen, hvor du møder den spændende person i supermarkedets frugtafdeling. Så husk at holde øjnene åbne – kærligheden kan være et hjerteslag væk.

Arbejde

På arbejdsfronten får Vægten en 2’er. Merkur er retrograd i dit tegn, hvilket kan skabe kommunikationsproblemer. Men fortvivl ikke, du kan vende det til din fordel. Tænk før du taler, og vær den diplomatiske vægt, du er kendt for at være. Og husk, efter regn kommer solskin.

Venner

I dag lander Vægten på en 4’er i vennernes kategori. Med Jupiter i dit 11. hus, er det en fantastisk dag til sociale aktiviteter. Så tag vennerne under armen og nyd livet. Hvem ved, måske den gamle skoleven dukker op i parken. Gør plads til spontanitet – der er masser af sjov i vente.

Familie

Familieforhold scorer en 5’er. Månen i dit 4. hus skaber en harmonisk og kærlig stemning i hjemmet. Så tænd stearinlysene, sæt din yndlingsmusik på, og omgiv dig med de mennesker, du holder mest af. Kærlighed er trods alt den bedste musik i universet.

Succes

I dag scorer Vægten en 3 på succes-barometeret. Pluto, planeten for transformation, er i dit 10. hus for karriere. Der kan være udfordringer, men også store muligheder for at rykke. Så tag tyren ved hornene, og vis verden, hvad du er lavet af.

Dagens dyr

Dagens dyr er delfinen. Ligesom delfinen, er du legesyg, social og intelligent. Delfinen er et symbol på harmoni og balance – nøjagtig som dig, kære Vægt. Du svømmer igennem livet med lethed og ynde, og bringer glæde til dem omkring dig.