Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en ørn og har det store overblik.

Dagens humør: 4

Skytten, planeternes dans i dag bærer nyheder om glæde og velbefindende. Jupiter, din herskende planet, har slået pjalterne sammen med solen i et harmonisk aspekt, der lover en dag fyldt med livsglæde. Selvom alting ikke vil gå på skinner, vil dit indre lys skinne gennem mørket. Derfor lander vi på en flot karakter fire på humør-skalaen.

Kærlighed: 3

Kærlighedens kraft er i centrum for Skytten i dag, men det er ikke altid rosenrød romantik. Med Venus i dit syvende hus skaber det en atmosfære af forståelse og medfølelse, men også en tendens til overdrevne forventninger. Hold din fokus på virkeligheden, og husk at sand kærlighed handler mere om at give end at modtage. Du får en kærlighedskarakter på tre i dag.

Arbejde: 2

På arbejdsfronten bliver det en udfordrende dag. Merkur, kommunikationens planet, går retrograd i dit tiende hus. Det kan lede til misforståelser eller tekniske problemer. Men frygt ej, Skytte. Selv i kaos er der muligheder for vækst. Tag udfordringerne med høj pande, men pas på ikke at springe over gærdet, hvor det er lavest. Derfor ender vi med en to’er på arbejdsskalaen.

Venner: 5

Skytten, dine venner er din styrke i dag! Med Mars i dit ellevte hus, er der masser af energi og entusiasme i dit sociale liv. Det er den perfekte dag til at forbinde sig med dine nærmeste og have det sjovt. Så slip tøjlerne løs og nyd deres selskab fuldt ud! For venner får du dagens topkarakter, nemlig en femmer.

Familie: 3

Hjemmefronten er i balance, men der er plads til forbedringer. Månens placering i dit fjerde hus indikerer en dyb forbindelse med din familie, men samtidig kan der være gamle konflikter, der skal løses. Tag en dyb indånding, Skytte, og vis din evne til at se det større perspektiv. På familiefronten ender vi med en solid treer.

Succes: 4

På successkalaen får du en fire. Saturns rejse gennem dit andet hus indikerer en periode med hårdt arbejde og disciplin, men den lover også belønning for din indsats. Hold øjnene på prisen, Skytte, og lad ikke små bump på vejen slå dig ud.

Dagens dyr: Ørnen

Ørnen er dagens dyr for dig, Skytte. Ligesom den majestætiske ørn, har du i dag en utrolig evne til at stige op over hverdagen og få et klarsyn.