Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er klog og legesyg.

Dagens humør

Vi starter med en solid 3,5 i dag, Fisken. Det er torsdag den 29. juni, og din indre drømmer er på dupperne. Venus, din beskyttende planet, sender blide bølger af harmoni ind i din dag. Denne kosmiske indflydelse får dit humør til at svæve højt i skyerne. Du vil opleve en understrøm af glæde, men vær forberedt på nogle humørsvingninger, der kan dukke op som bølger i havet. Skal du dykke eller svømme med dem? Valget er dit.

Kærlighed

Vi er på en fast 4 i kærlighed i dag, Fisken. Dit stjernetegn er kendt for sin romantiske natur, og med Venus i dit kærlighedshus, er der ingen mangel på følelser. Men det handler ikke kun om sød musik og rosenblade. Det dybere, mere spirituelle niveau af forbindelse kalder på dig. Kan du mærke det?

Arbejde

Arbejde… det får en 3. Det er ikke fordi stjernerne er imod dig, men det virker som om Neptun, din hersker, opfordrer dig til at tage en mere reflekterende holdning i dag. Arbejde er ikke alt, og i dag kunne være en god dag til at genopdage glæden ved at være i dit eget selskab, eller måske fordybe dig i en kreativ hobby.

Venner

Venner scorer 4,5! Med Månen, der passerer gennem dit venskabshus, vil du føle dig særligt knyttet til dit sociale netværk. Der er et smukt fællesskab, der venter på at blive udforsket. Hvem sagde, at spirituel vækst ikke kan være en holdindsats?

Familie

Familien kommer ind på en 4. Hjemmet er, hvor hjertet er, og i dag vil dit hjerte trække dig mod dine nærmeste. Det er tid til at nære disse forbindelser, men glem ikke at lade dem nære dig også. Hengivenhed er en tovejs gade.

Succes

Succes i dag får en vurdering på 2,5. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, Fisken. Din definition af succes er ikke altid målt i kroner og øre, eller i priser og anerkendelse. Nogle gange er den dybeste succes den, der findes inden i, når du føler fred, harmoni og kærlighed.

Dagens dyr

Dagens dyr er delfinen. Dette havdyr afspejler din evne til at bevæge dig smidigt gennem livets bølger. Delfinen er kendt for sin intelligens, sin sociale natur og sin kærlighed til leg. På denne torsdag, lad delfinens ånd guide dig i at finde glæde i både de dybere strømme og de legende bølger i livet.