Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla.

Dagens humør

Humøret er middel i dag, kære Vædder, din dag starter med et smil, men forvent nogle få udfordringer hen ad vejen. Aldrig desto mindre, med din styrke og beslutsomhed vil du overvinde enhver forhindring. Du får en stærk 3 for humør.

Kærlighed

Kærlighed er noget kompliceret. Venus, kærlighedens planet, er i retrograd i dit kærlighedshus, så pas på misforståelser. Ikke desto mindre, i dit hårde ydre gemmer sig en romantiker, så lad ikke uoverensstemmelserne ødelægge din dag. Kærligheden scorer 2 i dag.

Arbejde

Dagen i dag er propfyldt med muligheder på arbejdsfronten. Med Mars, din hersker, i dit arbejdshus, vil din energi og ambition tage dig langt. Arbejde får en stærk 5!

Venner

Venskaber får en solid 4 i dag. Selvom Venus er i dit venskabshus, så er du stadig i stand til at styrke dine sociale forbindelser. Din viljestyrke og loyalitet vil skinne igennem.

Familie

Familien har altid en særlig plads i dit hjerte, Vædder, og i dag er ingen undtagelse. Når alt kommer til alt, er familie din fortrop i de gode såvel som de svære tider. Familie får uden tvivl en 5 i dag.

Succes

Succesen bliver en solid 4 i dag. Du har styrken, kampviljen, energien og ambitionen til at opnå stor succes. Efterhånden vil dit arbejde bære frugt, så vær tålmodig.

Dagens dyr er Gorillaen, i dag er du stærk som en gorilla – både fysisk og psykisk. Gorillaen er kendt for at være intelligent og social, hvilket passer perfekt til dine egenskaber. Du vil sprede positiv energi og styrke omkring dig.

Denne torsdag, den 24. august, hold humøret højt, Vædder. Lad din indre gorilla kræfter lede vejen, og du vil opnå stor succes. Stå fast, hæv dit hoved højt og tag udfordringerne på din vej med fuldstændig tillid. Du har styrken til at overvinde enhver forhindring.