Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør

Dagens humør vurderes til at være en 4, takket være planeternes harmonier. Saturn, din herskende planet, er i dag i Opposisjonens Hus, og det bugner af gejst! Du vil føle en betragtelig mængde glæde, hvilket medfører en optimistisk attitude og en livlig følelse du ikke kan ryste af.

Kærlighed

Kærlighedens thermometer rammer en solid 3. Venus og Mars har en flirt på stjernehimlen, og du vil blive overrasket i dag. Energiniveauet stiger, og den flirtende vibe er umiskendelig. Dette er en god dag for single Stenbukke til at blive set og seksuelt aktive par vil opleve et skud ekstra lidenskab.

Arbejde

I arbejde står måleren på 2,5. Merkur fremhæver dit talent for problemløsning i dag, og det opfordrer til kreative løsninger på arbejde. Men det kan være en dag med halvbløde resultater, da du vil være mere fokuseret på kreative tanker end at gøre arbejdet færdigt.

Venner

Vennerne får en flot 4’er. Den herskende planet Saturns påvirkning betyder, at venskabsbandene bliver stærkere i dag. I følgeskab med dem du kalder venner, vil du føle en fornyet værdsættelse for deres selskab. Det bliver en dag med latter og hyggelige stunder.

Familie

Familien indtager pisken med fuld oprangering på skalaen, en perfekt 5’er. Med Jupiter i Dit Fjerde Hus vil stærke og varme familiebånd være på forkant i dag. Det vil være en dag, hvor du vil genopleve gamle mindeværdige øjeblikke og styrke de eksisterende familieforbindelser.

Succes

Succes får en solid 3’er i dag. Mars inspirerer fra dit sjette hus, og dette vil gøre dig motiveret til at stræbe efter succes. Men det er vigtigt at huske, at denne dag handler mere om processen end slutresultatet.

Dagens dyr

I dagens lap er du i ånden en gorilla. Det er et dyr som virkelig repræsenterer en Stenbuk’s kompromisløse styrke og beslutsomhed. Ligegyldigt om det er familielivet eller karrieren, er en Stenbuk altid på forkant, meget ligesom Gorillaen leder sin gruppe med styrke og intelligens.

Dagen i dag

På denne smukke torsdag d. 24. august, omfavne livet, Stenbuk. Må dit humør være lyst, din kærlighed dyb, og dit arbejde inspirerende. Må dine venskaber være kolossale, din familietid uforglemmelig, og din vej til succes være givende. Må du omfavne din indre gorilla og fremvise din stærke vilje og beslutsomhed. Tag fat i dagen, Stenbuk, og gør den til din egen.