Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Du har en god balance i dag.

Dagens humør: 4

Jomfruen, din indre essens skinner ekstra klart i dag! Du vil mærke en øget gnist af kreativitet og skæg i din dag. Dette kommer på grund af Månens træk i din hjerterum, skabende en fornemmelse af letthed og munterhed i din ånd.

Kærlighed: 3

Jomfruer er kendte for deres pålidelighed, men i dag må du være klar til at bære din partners byrder med mere lethed. Det påvirker ikke kærlighedens hjemmeliv så meget, men du må være forberedt på at gribe ind. Venus position i dit hus støtter dig i dette, så tag endelig chancen.

Arbejde: 2.5

På jobbet vil der være en tendens til nogle frustrationer. Merkur går retrograd i dit arbejde hus og kan skabe kommunikationsproblemer. Men fortvivl ikke. Dit mål i disse udfordrende tider skal være at bevare roen og bevare din unikke evne til at se detaljerne i alt.

Venner: 4

I dit sociale liv vil Månens positive stråler skinne på dig. Der er en stærk mulighed for nyt liv i gamle venskaber, takket være Månens indflydelse. Udnyt dette energiskifte, træd ud i rampelyset og genopliv de gamle venskabsbande.

Familie: 5

Dagens vibrationer er særligt positive for familieforhold. Liv og kærlighedens planet, Venus, har en dominerende position i dit hjem og familie hus, skaber en atmosfære af harmoni og velvære. Brug denne tid på at forstærke båndene med dine kære.

Succes: 3

Når det gælder om at nå dine mål, kan dagens energier være en smule udfordrende. Du kan møde nogle forhindringer på grund af Saturns position. Men husk, at ingen nogensinde klarede at klatre bjergtoppen uden at møde forhindringer.

Dagens dyr: Flamingo

Er du nysgerrig på, hvorfor flamingoen er dagens dyr? Flamingoen er kendt for sin evne til at holde balancen, præcis som du i dag har brug for balance mellem arbejde og hjem, mellem egenomsorg og omsorg for andre. Ligesom flamingoen, finder du også lige fodfæste lige nu – på et ben eller begge.

Torsdag den 24. august vil være en dag fyldt med balance, forståelse og harmoni. Du har alle ingredienserne til at lave en fantastisk dag, så lad ikke mindre udfordringer stoppe dig. Tag dagen med er åbent hjerte og en positiv ånd. Du har dette, Jomfru!