Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Dit indre drive og styrke er dit kendetegn.

Dagens humør

Vi er på en solid 4 i dag, Tyren! Du vil opdage nye stier af livsglæde, når Mars træder ind i din sol-tegn. Vov at gå ud over det sædvanlige og udfyld din sjæl med pur glæde. Lad ikke fortidens skygger kaste en mørk skygge over nutidens lykke.

Kærlighed

I kærlighedens arena scorer du en alt i alt med 3. Vejene til dit hjertes hede ønsker er nu synlige, men med Saturns indflydelse er der plads til lidt forvirring. Er du klar til at løse dit kærlighedens puslespil, Tyren?

Arbejde

På arbejdsfronten får du 2.5. Med Venus i retrograd, vil udfordringerne sikkerlig boble op til overfladen, men det er dine styrer at vende udfordringer til nye muligheder. Jobbet kræver mere tålmodighed, men husk, du er som en klippe i stormen.

Venner

Det er en 4’er for venner! Kortene favoriserer stærke forbindelser, og med Jupiter i Tvillingen, så vil du opleve harmoni og glæde i dit sociale landskab. Brug tiden til at pleje dine venskaber – de vil blomstre som aldrig før!

Familie

Og en bullseye 5 når det kommer til familie! I dagens løb vil du fornemme hvor dyrebart det er at have en stærk, kærlig familie ved din side. Din kærlighed og omsorg vil være en anker for dine närmaste.

Succes

Når det kommer til succes, scorer du en jævn 3. Der ligger mange udfordringer på landevejen, men husk, at tålmodighed er en dyd. Lad ikke små skuffelser få lov at stjæle din glæde – du er tættere på succesen end du tror!

Dagens dyr

I dagens lys, fremstår du mest som en Tiger. Med dit indre drive og styrke vil du vise dit sande jeg. Ligesom en tiger, er du stærk, modig og uafhængig, og i dag vil du stråle med det magnifikke glimt i dit øje!

Torsdag den 17. august

I dag, torsdag den 17. august, vil være en fantastisk dag. Du vil opleve en skøn blanding af glæde, udfordringer, og succes på visse områder. Nyd nuet, Tyren, og husk: Verden er fyldt med uudforskede muligheder – bare vent og se hvad morgendagen bringer! Ønsker dig en vidunderlig torsdag!