Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gorilla.

Dagens humør: 4/5

Hej, Stenbukken! I dag er dit humør vibrerende som det vildeste fyrværkeri. Solen stråler, og du stråler med den. Efter en god nats søvn er dit humør helt på toppen. Du møder dagens udfordringer med et sind, der er klar og opløftet. Og hvorfor dog ikke det? Planeternes bevægelser er i din favør!

Kærlighed: 2/5

Når det gælder kærlighed, er tingene lidt tricky i dag. Venus, kærlighedsplaneten, er lidt på slingrekurs. Dette er en dag, hvor den romantiske energi måske synes lidt kølet ned. Du bedes derfor om at huske på, at nogle gange, hvile kan være tilstrækkelig selv i hjertets anliggender. Det er et tidspunkt, der kræver tålmodighed.

Arbejde: 3.5/5

Månen i dit arbejdshus er i positiv tilstand, hvilket lover godt for dit arbejdsliv. Du har det bedste af begge verdener: lidt uro og masser af energi. Når du kombinerer det med din konstante beslutsomhed og stædighed, så manifesterer de bedste resultater sig.

Venner: 4/5

Stenbuk, dit sociale liv farer vist af sted som en åben sportsvogn uden sin top. Dine venner ser din kraft og styrke og føler sig trukket mod det. Du er som en magnet for deres bekymringer og glæder, hvilket kun bringer jer tættere sammen.

Familie: 5/5

Dine kæreste er den klippe, som du står på, og i dag skinner den klippe som aldrig før. Harmoni regerer i din familie verden, og dit hjem er fyldt med kærlighed og glæde. Selv om der kan være nogle mindre uoverensstemmelser, er dit forhold til dine nærmeste stærkt og sundt.

Succes: 3/5

Stenbuk, dit succes barometer læser moderat til høj. Når det kommer til din succes, stråler du også som solen på en klar dag. De planetariske skift hjælper dig med at fokusere dine energier på de rigtige projekter, hvilket giver dig succes.

Dagens dyr: Gorilla

Dagens dyr er gorillaen. Denne mægtige primat spejler din indre styrke, beslutsomhed og beskyttersind i dag. Hvad end du står over for, vil du håndtere det med samme blide, men formidabel kraft som en gorilla.

Torsdag den 17. august bliver en dag, du ikke vil glemme lige med det samme, stenbuk. Du vil erobre den med samme pålidelighed og styrke, du altid gør. Husk at oprette minder og skabe varige bånd med dine kære. Og mest af alt, husk at smile i dag. Du har al grund til at gøre det.