Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en panda.

Dagens humør: 3

Der er noget i luften i dag, Fisken. På en skala fra trist som en sørgmodig mime og glad som en solskinssøndag, lander dagens humør på en solid treer. Universets energi kan være lidt op-og-ned lige nu, men frygt ej! Månen i dit tegn minder dig om din indre styrke – i bund og grund sidder du ved roret i dit livsskib.

Kærlighed: 2

Venus’ rejse gennem dit kærlighedshus slår nogle bump på vejen, hvilket trækker dit kærlighedsindeks ned på en tocifret score. Fortvivl ikke, for dette er en perfekt tid til selvransagelse og refleksion. Kærlighed er ikke altid banebrydende, nogle gange er det små ting der tæller. Husker du at værdsætte det?

Arbejde: 4

Arbejde, arbejde, arbejde – Mars giver dig fut i arbejdsstøvlerne! Din drivkraft bliver en uovertruffen kombination af vandtegnets dybde og ildtegnets initiativ. Kollegaer falder i baglunden, mens du skrider fremad mod succes med arbejdshandskerne godt slebet ind. De fire stjerner er velfortjente!

Venner: 5

Saml din styrke fra dit netværk, Fisk! Månen og Jupiter danner en stærk forbindelse i dit tegn, hvilket gør dine venskabsbånd stærkere end nogensinde før. Det er en five-star day for at skabe mindeværdige øjeblikke med dine nærmeste. Så hvorfor ikke planlægge noget sjovt?

Familie: 0

Bevares! Familiekabalen kan være svær at få til at gå op. Med Plutos placering i dit hus for familierelationer, kan du opleve nogle udfordringer. Men husk at det er i modgang at karakteren vokser. Løft hovedet højt, Fisk. Dette er en fase og det vil passere.

Succes: 4

Er du klar til at stråle i rampelyset, Fisken? Saturns position i dit karrierehus indikerer, at succes er på vej. Du vil mærke, at dine arbejder blomstrer og du vil vinde anerkendelse. Skønt arbejde kan give nogle udfordringer, vil din hårdnarbejdende natur udmønte sig i succes.

Dagens dyr: Panda

Dagens Dyr er Pandaen, der repræsenterer robusthed og styrket ånd. Ligesom Pandaen der vedholdent klamrer sig til bambusgrene, bedre tider er forude for din familiefront og dit elskede liv. Bær din sjælelige stabilitet og styrke med stolthed.

Torsdag den 17. august er sandelig en blandet frydefuld og challenging dag. Og mens lyset af dagen falder på dit liv, husk, at lys og skygger begge er vigtige elementer af livet. Balancen mellem højderne af glæde og dybderne af udfordringer giver os mulighed for at vokse og blomstre. Tro på stjernerne, for de arbejder på at gøre dit univers mere harmonisk, selv i udfordrende tider. Frem for alt, husk at være en Panda – stærk, robust og altid klar til at tage det næste skridt.