Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Chinchilla.

Dagens humør

Vægten, humørmeteret lander på en solid 3 i dag. Der er hverken tale om skyhøjt humør eller en trist dag med blæsende storme. Måne i Vandbæreren ligger i godt flow til din Sol-placering i Vægten, og netop dette kosmiske møde strømmer med ideer og skaber en nyttig balance i din følelsesmæssige tilstand.

Kærlighed

Intet kan hindre Vægtens romantiske strøm i dag, når hjertet åbner sig i fuld flor. Kærligheden runger syngende i Livets sangbog og får en imponerende topkarakter på 5, takket være Venus i dit syvende hus. Din magnetiske tiltrækning ranker skalaen højt. Er det ikke dejligt at være elsket?

Arbejde

Arbejdet kan derimod føles lidt som en træg dag på redaktionen. Neptun ligger i kvadrat til din Sol, hvilket kan dræne nogle af de ellers sprudlende ideer. Her kan både tændstikker og pærer brænde ud, så karakteren lander på en 2. Men husk at skyer altid glider forbi og solen står op i morgen.

Venner

Venus i løvens tegn drager dig mod sociale sammenhænge, og din indre flamme brænder godt igennem, så karakteren lander på en 4. Du er en magisk magnet for dine venner ægte Vægt, og det er i dag, du virkelig kan brillere i vennegruppen.

Familie

Med Merkur i dit fjerde hus opnår du en harmonisk score af 4. Skulle der opstå misforståelser, så vær tålmodig. Husk, at vi alle er mennesker på en stor blå planet, som snurrer rundt i en uendelig galakse.

Succes

Planeterne indikerer, at succes kan synes en smule ude af rækkevidde, og desværre lander karakteren derfor på en stor, fed nul. Men fortvivl ikke, Vægten. Dette er blot en midlertidig tilstand, da universet før eller siden altid vil svinge rundt.

Dagens dyr

I dag er du en Chinchilla. Ligesom denne kritiske skabning, har du en fantastisk evne til at tilpasse dig, trods dagens udfordringer. Du formår at finde glæden, hyggen og kærligheden i selv de mindste ting. Præcis som denne pelsede kammerat, fortsætter du med at hoppe og lege, selv i modgang.

Sådan er det altså for dig i dag, onsdag den 7. september. Selvom arbejdsdagen var hård, og succesen syntes ude i horisonten, ved jeg, at du ikke har tabt modet eller mistet dit grin, Vægten. For du er en fighter, og ingenting kan holde en Vægt nede.