Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra på grund af din levende nysgerrighed og charmerende selskabelighed.

Dagens humør:

Dagen starter fra en solid base på 3 – hverken himlen højt eller bund complet lavt – bare din klassiske, hyggelige funderet midt-på-ugen følelse. Tak til Månen, Krebsens herskende celestial krop for påmindelsen om, at det er i orden at tage sig tid til at bare være.

Kærlighed:

Jubiii! Venus stjernen har din ryg i dag, skub mig og så har vi balladen my dear Krebs! Den stærke kærlighedskraft gør dette til en ideel dag til at udtrykke dine følelser for en potentiel partner. Derfor er dette belønnet med en høj score på 4. Så sving dig i dansen, tag et dybt åndedrag, og lad dit hjerte tale for dig.

Arbejde:

Krebsen, du er en vaskeægte arbejdsnarkoman, gør-det-selv, altid-på-den-sikre-side, det-er-sikkert-ikke-nok-atter-type – så her er du i dit ess. Træk i arbejdsbukserne og sig woop woop! Selv om det hele kan tage et nøk på humøret, skal du huske at arbejde er trods alt et middel til et liv du elsker. 5 er ikke så ringe endda – den føles godt, ikke?

Venner:

Man kan ikke vinde hver gang, og i dag er venner lidt af en udfordring, desværre. Pga. Mars planetens roterende bane kan du ser dig selv i en avislæser-position. Og det er helt ok – du behøver ikke at være social hver eneste dag. Og ved du hvad? Dine venskaber vil ikke krakelere. Så 2, er ikke så skidt, det passer jo faktisk ganske godt.

Familie:

Faktisk gav Uranus, himlens skæbnehjul, dig en rigtigt lussing i dag. Familiemæssigt er det lige up ad bakke, men bare rolig, dette er kun momentant. 0 i dag, men husk at stormvejret passerer, og solen vil atter skinne.

Succes:

Jovist, vi er i midten på succes-skalaen – en solid 3’er. Tak til Saturn for en påmindelse om at succes nogen gange handler mere om tålmodighed end resultater. Så i dag, læn dig tilbage, og lad skibet sejle sin egen sø.

Dagens dyr:

I dag er du en Zebra – sprudlende med nysgerrighed og uimodståelig charme. Jo-jo, ligesom Zebraen, med dens karakteristiske og unikke mønster, er du også enestående i din måde at navigere i verden på. Din spontanitet og selskabelighed vil føre dig til nye og spændende steder i dag.

Her til sidste vil jeg ønske dig en skøn og fuldendt onsdag, den 7. september. I dag er en ny dag, en frisk start, så tag det løbende – du er jo en Zebra på de åbne stepper.