Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Du har alle kvaliteterne for at overleve skarpt denne dag.

Dagens humør: 3

Jomfruer, du starte dagen med at føle dig lidt urolig, men rolig nu, du skal ikke lade skyggerne fra fortiden ødelægge nuancerne i nutiden. Energien fra Merkur vil sørge for, at humøret stiger i løbet af dagen. Så tag en dyb indånding, mærk jordens energi og lad dig bæres af bølgerne af positivitet.

Kærlighed: 2

Med Venus i dit syvende hus er der en tendens til at dit kærlighedsliv er en smule turbulent. Der kan være uenigheder eller misforståelser med partneren. Men husk, det er disse konflikter, der faktisk hjælper dit forhold til at vokse og blive stærkere. Læg fokus på kommunikation og forståelse. Du skal huske at kærlighed ikke er en envejs gate.

Arbejde: 4

Saturn og Mars ligger godt for dig i karrieren. Du kan forvente ros for dit håndværk og anerkendelse for din metode. Du vil føle dig drevet og inspireret på arbejdspladsen. Lad ikke negative mennesker ødelægge dit humør – du er på rette vej!

Venner: 5

Jupiter og Venus i dit ellevte hus tyder på festivitas og social aktivitet. Dine venner kan være mere end almindeligt opmærksomme på dig. Hyggelige stunder, grineanfald og livsbekræftende samtaler venter. Nyd det, du er i midten af spotlightet!

Familie: 2.5

Der råder en følelse af uro i hjemmets trygge rammer. Månen i Skorpionen kan føre til konflikter og lettere misforståelser. Husk, at hjem er der, hvor hjertet er. Undgå følelsesmæssige udbrud og sig til dig selv: “Dette også vil passere.”

Succes: 4

Neptun’s energi fylder dig med selvtillid og målrettethed, hvilket kan føre til succes i mange af dine bestræbelser. Hold kursen fast og husk – du er din egen lykkes smed.

Dagens dyr er tigeren. Tigeren symboliserer kræfterne af viljestyrke, mod og personlig magt. Du vil få brug for alle disse egenskaber i dagens Jomfru. Stol på dig selv, slap din indre tiger løs og du vil styre tyren ved hornene.

Onsdag den 7. september, lad ikke denne dag forsvinde i skyggen. Der er mere end nok til alle, hvis vi deler. Du har alt, hvad du har brug for inden i dig. Husk, selv på vores mørkeste dage, stiger vi stadig op med solen. Du har alt hvad du behøver for at skinne.