Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla. En stærk leder med et blødt hjerte.

Dagens humør
Brug dit indre kompas i dag, Fisken. Du er på en solid 4. Dagens energi er rigtig god til at tune ind på din intuition, og finde balancen i dit indre liv. Måne faserne er på din side, byder velkommen til et vaflende humør i dag, men ikke i en dårlig forstand! Er det ikke fantastisk? Du får en heldig pause fra de flokede følelser, som du har navigeret rundt i de seneste par dage.

Kærlighed
Dagens romantiske energi kan føles en smule kammeratlig, så du får en 3. Du er faktisk i en position, hvor du kan smide dig uforbeholden ind i dit forhold, men alligevel føles det som om, du tøver en smule. Sku’ det være angst for at blive såret eller blander Jupiters ekscentriske energier sig i din dag? Du kan stadig skabe endeløs magi i dit kærlighedsliv. Det er bare dig, der skal tage springet.

Arbejde
Du lander på en 4 i dag, Fisken. I dit erhvervsliv er du velsignet med en stærk intuitiv evne til at navigere gennem komplekse situationer. Glæd dig over dette i dag, hvor himlens stjerner står i en gunstig position for både overlegne beslutninger og banebrydende idéer. Gør brug af din kreativitet og se de fantastiske resultater komme til syne.

Venner
Den stærke forbindelse til dine venner giver en fuld score i dag – hele 5! I dag er oplagt til at tilbringe tid sammen med vennerne. Gå en tur sammen, spis dine livretter, hit byen, for det er blevet spået, at du vil have en vidunderlig tid sammen med dem. Din vennekreds har brug for dit højfrekvente humør og din medfødte visdom. Tusind ben havde en tusindfodet, hvis han ej havde venner havde han blot en.

Familie
I familielivet er energien lidt tøvende i dag, så du får en 3. Du har måske været for opslugt i dit eget liv på det sidste, og mangler at give dine familiemedlemmer kvalitetstid. Brug tiden på at genvede forbindelsen med din familie. Vis dem, hvor meget de betyder for dig. Noget så simpelt som et venligt smil eller en varm krammer kan betyde en verden til forskel for dem.

Succes
Din succesrate er på 2 i dag. Lad det ikke slå dig ud. Du har måske følt et stærkt pres fra omgivelserne til at præstere og leve op til deres forventninger. Men husk, det er din succes, du skal have. De små succeser du opnår hver dag, lige fra at komme ud af sengen til at klare et stort arbejdsprojekt, tæller!

Dagens dyr
Dagens dyr er Gorillaen. Gorillaen er kendt for sin ro og indsigt, men også for sin styrke. Ligesom gorillaen, vil du i dag indgyde respekt hos dem omkring dig. Dyrk dine instinkter, og husk at være tro mod dig selv.

Som du vedtager Gorillaens styrker, vil du opdage, hvordan du kan løse de udfordringer, livet smider på din vej. Du kan nemlig mere, end du tror, kære Fisk.

Afslutning
Slutteligt, fisken, skal du huske at tage dig tiden til at trække vejret dybt ned i maven. En gang imellem er det bedste, du kan gøre, at stoppe op, være tilstede i nuet og simpelthen lade tingene ske.

Onsdag den 7. september vil være en dag med gode vibes, så skynd dig ud og omfavne verden med åbne arme. Din positive energi vil skinne gennem og smitte af på dem omkring dig. Lav store planer og lev livet fuldt ud. Alt godt kommer til dem, der venter, så hold fast, fisken – din tid er lige om hjørnet.