Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla. Din beslutsomhed og styrke er uovertruffen.

Dagens humør

Dagens humør for Vædderen scorer en solid 4 på en skala fra 0 til 5. Hvorfor, spørger du måske? Look, kære Vædder, din planet Mars er godt placeret, og giver dig en energiboost uden lige. Din indre flamme er stærkere og modstandsdygtigere end nogensinde! Det betyder et humør, der nærmest syder af positivitet.

Kærlighed

Oh la la. På kærlighedsbarometeret er det tydeligt, at Venus har dupperet lidt i din retning. En karakter på 3 er det blevet til. Selvom det ikke er den højeste score, så bør du se det som en chance for at lægge lidt ekstra slag i romantikken. Hvor Venus måske falder lidt tilbage, der har du mulighed for at træde i karakter!

Arbejde

På arbejdsfronten tegner dine planeter sig for en middelmådig dag, med en karakter på 2.5. Nej, stop, lad være med at få en klump i maven, Vædder. Selv en middelmådig dag kan indeholde overraskelser, især når Saturn påklæder sig sin fordelagtige position. Har du hørt udtrykket “stadig vande har dyb grund”? Jamen, sådan er det med din arbejdsdag i dag!

Venner

Hurra, dine venskabsrelationer står stærkt i dag, ca. på en karakter 4. Vandbærerens indflydelse på dit stjernetegn mærkes i dette område. Kærlige, morsomme og stimulerende oplevelser venter lige rundt om hjørnet!

Familie

Familien er dit klippefaste holdepunkt i dag, ingen tvivl om det. Vi skynder os med at tildele en 5’er på skalaen! Venus viser sin bløde side og smitter din familiekreds med sin harmoni. Dit hjem bliver et uundværligt helle af ro og balance i dag.

Succes

Når det gælder succes, så sniger Jupiters indflydelse sig ind med en 3’er. Din kreative energi får vind i sejlene i dag, men husk, at der er plads til forbedring.

Dagens dyr

Lover du mig, at du er klar på at møde dagens dyr? Trommehvirvel, tak! Du er en Gorilla! Din styrke og beslutsomhed matcher gorillaens naturlige lederindstinkt til perfektion. Så kære Vædder, brug din indre gorilla til at stå fast, når det gælder.

Så, kære Vædder, uanset hvordan dagens vurderinger ser ud, så husk at du har masser af stjernestøv i dig. Denne skønne torsdag, den 3. august, er din dag, og det er op til dig at tage det bedste ud af det! Omgiv dig med mennesker og situationer, der lyser op i dit liv. Fordi seriøst, fortjener du ikke det bedste? Glædelig torsdag, kære Vædder!