Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve. Du viser mod, styrke og lederskab i dag.

Dagens humør

Dagens humør ligger på en solid kirsebær-rød 4 for vores brølende Løver i dag. Det er torsdag den 3. august, og mens Mars smyger sig gennem dit stjernetegn, kan du mærke en bølge af optimisme og positiv energi strømme gennem dit væsen. Solen stråler med fuld kraft, så lad dit indre lys skinne ligeså stærkt!

Kærlighed

På kærlighedsbarometret får du en 3er, men frygt ikke! Det betyder kun, at romantikken kan være lidt på standby i dag, mens du fokuserer på at finde din indre balance. Venus, kærlighedens planet, ligger lidt i dvale i dit stjernetegn lige nu. Så tag det roligt og pas på dig selv. Elsk først og fremmest dig selv – så vil resten følge.

Arbejde

Arbejde får en 2,5 i dag. Men op med humøret, det er ikke negativt! Med Mars i dit stjernetegn kan det blot være, at du føler dig mere tiltrukket af personlig udvikling end af arbejdsmæssige bedrifter. Du kan være lidt træt af den daglige trummerum og have lyst til at gå efter dine passioner. Gå efter dem, efter arbejde selvfølgelig!

Venner

Du er en stjerne på sociale medier, og i dag får venner en 4er på Løvens skala. Takket være Merkur i dit stjernetegn, har du det sjovt med venner og opbygger stærke bånd. Nyd det og spred din positive energi!

Familie

Familiehjemmet får toppoint i dag med en 5er! Du fornemmer en dyb tilfredsstillelse ved at passere tid med dine nærmeste. Måneenergien i dit stjernetegn styrker dine bånd og gør dit hjerte varmt. Nyd disse øjeblikke, de er dyrebare.

Succes

Succes lander med et solidt 3-tal i dag. Ikke alle dage kan man stå på toppen af verden, men det er jo netop den slags dage, der sætter pris på succes. Så tro på dig selv, og gør dit bedste i dag. Med Jupiter i dit stjernetegn kan du opleve en følelse af fremgang. Hold ud, din tid kommer!

Dagens dyr

Dagens dyr er helt sikkert løven, ligesom dig! Du er modig som en løve i dag – ikke bange for at sætte dit præg på verden, lede vejen og kæmpe for det, du tror på. Din usvigelige loyalitet mod dem du elsker minder os alle om den ædle, stolte løve.

Denne smukke torsdag den 3. august, ligger der nogle udfordringer og flere muligheder foran dig. Ta’ det med sindsro, mød verden med åbent hjerte, og husk at livet er jo som en zebra, nogle gange er det sort, andre gange er det hvidt. Men lige nu, ser det ud til at være fyldt med løver!