Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør: 3.5

Jomfruen, du føler dig generelt godt tilpas i dag. Du har universets energi med dig, men du føler dig lidt som en skildpadde uden sin skal. Humøret kan være som en karruseltur på grund af planeternes indflydelse. Men hey! Ikke alle dage er en regnbuefyldt himmel, vel?

Kærlighed: 2.5

Jomfruen, romantikken er ikke din stærkeste side i dag. Venus holder sig lidt i baggrunden, hvilket kan få dig til at føle dig en smule afskåret fra dit kærlighedsunivers. Men frygt ikke, i morgen er en ny dag, og hvem ved, hvad stjernerne har i ærmet til dig der?

Arbejde: 3

Med Saturn i kvadrat kan arbejdsdagen være en smule udfordrende, men du er en Jomfru. Du er kendt for din utrættelige arbejdsevne og evnen til at finde løsninger. Så selvom arbejdsdagen kan føles som en Hammerhaj på land, så husk: Du har dette!

Venner: 3.5

Dine venskaber blomstrer under dagens astrale energier. Mars sørger for, at din sociale sfære er i fuld blomst. Nyd tiden med dine venner og lad dem opbygge dit humør. Det er jo netop hvad venner er til for, ikke sandt?

Familie: 4

Månens indflydelse sikrer en harmonisk dag inden for familielivet. Og det er lige, hvad du har brug for nu. Din familie får det bedste frem i dig, så måske er det en god ide at tilbringe noget kvalitetstid med din klan.

Succes: 3

Jomfruen, succesfyldte øjeblikke er på vej. Selvom du måske føler, at tingene ikke går som planlagt, må du huske, succes kommer som en løve på snigende poter. Vær tålmodig og tillid til universets plan.

Dagens dyr: Koala

Koalaen er dagens dyr, Jomfruen. Præcis som koalaen, der navigerer sikkert i eukalyptustræets højder, skal du finde vej gennem dagens udfordringer med ynde og grace. Husk, koalaen bruger størstedelen af sin dag på at hvile – det kunne være en god ide for dig at tage et hvil i dag.

Torsdag d. 3. august bliver en dag fyldt med søvnige koala-energier, Jomfruen. Måske universet forsøger at fortælle dig noget? Husk, selv den travleste bi har brug for at hvile sine vinger nu og da. Tag et skridt tilbage, pust ud og saml energi til de kommende opgaver. Tro på dig selv, for universet gør!