Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Din styrke og vilje er indbegrebet af en Tiger.

Dagens humør: 3/5

Det er tirsdag, det midterste punkt af ugen, men du føler dig hverken tosset af glæde eller nede i knæene. Ingen mareridt har hjemsøgt din drømmeverden, men ingen engle har danset i dit hoved heller. Bare dyk dybt ind i din indre ro og glæd dig over dagen.

Kærlighed: 4/5

Venus skiner sit loversk intoxsikerede lys på din kærlighedshorisont, Stenbuk! Dit kærlighedsliv blomstrer. Hvis du er single, kan du snuble over en ny romance, og hvis du er i et parforhold, vinker en endnu dybere forbindelse i horisonten.

Arbejde: 2/5

På arbejdsfronten skorter det dog lidt. Merkurs tilstedeværelse indikerer nogle kommunikationsproblemer på jobbet. Hold skruen i vandet og glid gennem strømmene uden at lade dig rive med. Hold fokus, og det hele vil snart klarne op igen.

Venner: 5/5

På vennefronten er der glæde at hente. Jupiter, gavmildhedens planethersker, kaster sin varme glød over dine sociale relationer. Lad dig opsluge af det sociale samvær, dit netværk er vitalt og trives.

Familie: 1/5

Tilværelsen med familien synes en anelse anspændt, Mars flammende indvirkning kan forklare dette. Hold hovedet koldt og undgå konfrontationer, det hele løser sig hen ad vejen.

Succes: 3/5

I sejrs R-nets solbadede glohed går du stabilt fremad. Du har ikke nået toppen endnu, men du er på vej. Den stigende sol er din guide. Fortsæt med dit fokus, Stenbuk, og klatre på trods af modstanden.

Dagens dyr er Tigeren. Din standhaftighed, utholdenhed og vilje til at overvinde enhver udfordring der kommer på din vej ligner Tigers viljestyrke til at jage sit bytte, uanset hvor svære oddsene er mod den.

Som vi udfolder dette tirsdags kapitel den 21. november, kan du gøre godt i at huske på Tigerens styrke og vilje til at overvinde enhver udfordring. Giv ikke op, hold øje med målet, og du vil flyve over enhver hæk på vejen. Virkelig, denne dag kan kun blive bedre! God dag, Stenbuk.