Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Kamel. Du skiller dig ud i dag, med en ubekymret tilgang til udfordringer og din evne til at klare det, der kommer din vej.

Dagens humør: 3

Din dag starter med små humørsvingninger, baseret på månen i dit femte hus i løvens tegn. Måske føler du lidt kraftigere humørskift i dag, end andre dage. Dette kan være både godt og skidt, afhængigt af, hvordan du håndterer dem. Men for dig, kære Krebs, er det en dag hvor du skal tage det roligt og finde glæden i små ting.

Kærlighed: 4.5

Ved du hvad, elskære? Din elskede planet Månen danser i harmoni med kærlighedsplaneten Venus i dit syvende hus. Dette lover godt for romantikken og kærlighedslivet, så husk at bruge tid med din partner eller, hvis du er single, måske du tager chancen og snakker med den søde fra kaffenbar?

Arbejde: 5

Arbejde? Det er her du virkelig skinner i dag! Takket være Mars i dit tiende hus, vil du besidde en næsten uovervindelig arbejdsetik og en drev for at opnå dine faglige mål. Det er tid til at give den gas, skære igennem, og feje konkurrencen af banen.

Venner: 2

På vennegruppen er der lidt tumulter på horisonten i dag. Jupiter i dit ellevte hus kan skabe en ond dagsorden, der kan få venskaber på kant. Vær forsigtig med, hvad du siger, og prøv at undgå stridigheder. Giv plads til forskelligheder.

Familie: 5

Familien er din helt store styrke i dag. Med Saturn i dit fjerde hus, bliver familiebåndene kun stærkere, og du føler en øget forståelse og forbundethed med dine nærmeste. Efter dagens udfordringer, bliver det hjemme hos familien, du finder trøst og genfinder balancen.

Succes: 3

I dag er det små sejre, der tæller. Plutomånens tilstedeværelse i dit sjette hus peger på, at du måske har svært ved at se de store gevinster i dag, men se i stedet på de små triumfer – de er lige så vigtige!

Dagens dyr: Kamel

Dagens dyr tilhørende stjernetegnet Krebsen er Kamelen. Ligesom Kamelen, der kan overleve i det hårdeste ørkenklima, bærer du også over med dagens udfordringer med graciøsitet og tålmodighed. Du har den indre styrke til at komme igennem dagens prøvelser ligesom en kamel gennem ørkenen.

Så selvom det er tirsdag den 21. november, og ugen kun lige er startet, så husk at du, kære Krebs, har krebsens tålmodighed og kamelens udholdenhed til at klare hvad end der måtte komme din vej. Gå med oprejst pande ind i dagen, og husk at dit skjold også kan være dit hjem, uanset hvor du drager hen.