Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard. Hurtig og adræt, parat til at tage springet.

Dagens humør:

Jomfruens humør i dag får topkarakteren 5. Med planeternes position i din favør, spreder du positive vibes omkring dig. Du har nydt en god nattesøvn og er vågnet op til en fremragende morgen! Dagens mantra er: Tag dagen med storm!

Kærlighed:

Når det gælder kærlighed, får Jomfruen karakteren 3. Elskede Jomfru, du er normalt rimelig stabil i dine følelser, men du kan forvente nogle overraskelser i dag, takket være Venus indflydelse. Det er dagen for dig til at stille spørgsmål ved dine følelser. Virkelig, hvad vil du i din kærlighedsliv?

Arbejde:

På arbejdsområdet skal du dog skrue lidt ned for egne forventninger. Med karakteren 2.5 er du oppe imod stjernerne. Men frygt ikke, dygtige Jomfru, din styrke ligger i din tålmodighed og dit hårde arbejde. Så selv på en vanskelig dag, skal du huske, at du er udholdende.

Venner:

På vennens skala ligger Jomfruen på en flot 4. Du vil have det sjovt med vennerne i dag. Du er magneten, der trækker folk til dig i dag. Nyd den energi, de bringer i dit liv. Og hey, hvem ved? En ny venskab kan pludselig blomstre.

Familie:

Intet slår den harmoni, du har med din familie i dag! Med karakteren 5 er du på hjemmebane. Dit hjem er fyldt med kærlighed og dine kære prioriterer dig lige så højt, som du prioriterer dem. Grib chancen for at dyrke din familietid.

Succes:

Når det gælder succes giver stjernerne dig karakteren 3. Det er tid til at reflektere over dine tidligere handlinger og beslutninger. Du vil ikke storme op ad succes-stigen i dag, men det er helt okay. Alle har brug for en pause indimellem, ikke?

Dagens dyr:

Dagens dyr er den adrætte Leopard, for ligesom en Leopard, er du parat til at springe, når muligheden kommer. Du er hurtig til at reagere, adræt i handlingerne og er altid parat, når noget skal overkommes.

På denne tirsdag, den 21. november, er dagens motto for Jomfruen: “Carpe Diem” – grib dagen! Her på Stjernetegn.dk, ønsker vi dig en positiv og energifyldt dag. Smil til verden, Jomfruen, og lad verden smile tilbage.