Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - klog og legesyg.

Dagens humør:

Lad os springe ud i det! For Vægten, i dag er humøret en solid 3.5. Du vågner med en indre ro, som klinger som en stille melodi. Du udstråler en varm harmoni i dine omgivelser. Himmeldronningen Venus, dit herskende planet, har givet dig en pause fra de følelsesmæssige rutschebaneture, og leverer en stabil platform for din dag. Bevares! Alt er ikke løvet i vinden, men nærmere en dejlig brise, som blæser gennem træerne.

Kærlighed:

Hurra for kærligheden! Karakteren må være en 4 i dag. Ømhed og romantik er skrevet i stjernerne for dig, Vægten. Du bærer kærlighedens fakkel med en lethed, der næsten synes urealistisk. Dit kærlighedshus, styret af romantiske Venus, gør dig til en magnet for charme og hengivenhed. Kan det betyde starten på noget vildt og vidunderligt, eller måske en genopblussen af en tidligere flamme? Hvem ved?

Arbejde:

Fra kærlighedens sfære til arbejdsvældet, og her står det lidt anderledes til. Vort skønne symbol på skønhed og kærlighed, Venus, er i retrograd! Det giver dig en arbejdsdag i karakteren 2.5. Dagen bærer præg af en smule usikkerhed og manglende fokus, som stjernerne synes at sende din vej. Men intet at fare op om! Lad ikke en lidt udfordrende dag i sadlen ryste din indre ro.

Venner:

Ventilatoren spreder luften og vennerne? De spreder glæden og harmonien. Karakteren for venner er 4.5 i dag. Din naturlige charme, skabt af stjernerne, gør dig til en sand venne-magnet netop nu. Venusberegnet, side om side med Merkur, din venskabsplanet, styrker båndet til dine venner og vil være til gavn for alle dine sociale forbindelser.

Familie:

En runde i tørretumbleren og vupti! Dagens familiekarakter ruller ud som en 3. Måske skal du håndtere nogle uoverensstemmelser inden for familiens rækker. Ære være din grundlæggende retfærdighedssans som Vægt, der hjælper dig med at finde løsningerne. Balancens stjernetegn, det er du – lige præcis hvad dagens problemer kræver.

Succes:

Vi er oppe på 4 i succes-raten i dag, Vægten. Stjernernes placering antyder, at du skal være vedholdende som aldrig før. De siger, ‘no pain, no gain,’ og det ser ud til, at dit hårde arbejde og din dedikation langt om længe vil begynde at bære frugt. Så bare hæng i og husk, at ingen nogensinde bevægede sig fremad ved at stå stille.

Dagens dyr:

På denne kærligheds-fyldte, venligsindede tirsdag den 18. juli har vi valgt delfinen som dagens dyr. Ligesom dig, søde Vægt, er delfinen kendt for sin venlige natur, sit sociale samvær og sin utrolige intelligens. Ligesom delfinen, bør du svømme gennem dagen med lethed og nå dine mål med et smil.

For at afrunde denne dag, husk, at selv i de skabte situationer og usikkerhed, findes der også mulighed for vækst og udfoldelse. Som altid, Vægten, hold balancen, søg harmoni og stræb efter retfærdighed. Trods nogle mindre bump på vejen, er vi overbeviste om, at du vil navigere igennem dagen med din sædvanlige ynde og charme. Hav en fantastisk dag, Vægten!