Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en robust bjergged idag.

Dagens Humør

På skalaen fra 0 til 5 får i dagens humør en solid 4. Solens dans med Saturn favner stenbukkens rolige natur og lader en behagelig ro falde over dagen. Hæng ikke med hovedet, selvom livet kaster lemmer i turbomaskinen, for med solen højt på himlen, kan intet virkelig gå galt på denne tirsdag.

Kærlighed

I kærlighedens rige får i dag 3 på humørbarometeret. Neptun, kærlighedens vagabond, hviler i drømmenes rige og giver dig en dybere forståelse for din partners behov. Er der noget, du har overset? Måske er tid til at lade kærligheden blomstre og sige de magiske ord, du længe har båret på.

Arbejde

Inden for arbejdets hellige haller rumler der intet mindre end en 5’er. Mars, energiens planet, cirkler i harmoni med din jordforbundne natur. Brug denne kraftfulde energi til at nå dine mål og bringe nye ideer på banen. Hvem ved, måske det nye projekt ligger lige om hjørnet?

Venner

Hvad venner angår, lander vi på en 3,5. Venus i fjerde hus signalerer, at det er tid til gensidig næring af venskaber. Måske er det en oplagt dag til at samle flokken og dele et godt grin? Dog, lad være med at blande venner og penge for at undgå gnidninger.

Familie

På hjemmefronten skinner stjernerne klart med et fornemt 4-tal. Jupiter, ekspansionens planet, slår sig løs og bringer harmoni i forholdet til dit klippefaste ophav. Måske skulle du tage tid til at besøge familien og snakke om gamle dage?

Succes

Med hensyn til succes rammer dagens atmosfære en 4’er. Plutos indflydelse plyndrer din kraft og gør det muligt for dig at overskride selv de mest barske grænser. Hold fast stenbuk, succesen er inden for rækkevidde!

Dagens Dyr

Dagens dyre-ikon er den robuste bjergged. Ligesom dig er den en flittig skalatrapper med den særlige evne til at finde fodfæste, selv på de mest utænkelige steder. Hvor andre ser umulige hindringer, ser du muligheder.

Afslutning

Det er tirsdag den 18. juli, Stenbuk, og hovedbudskabet til dig i dag er: NYT! Nyt de små ting, nyt de store ting, nyt dit arbejde, dine venner, din familie og dit kærlighedsliv. Alt det der, der gør dig til dig. Du har styrken til at gøre denne dag til en vinder, så lad ikke noget holde dig tilbage!