Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - legesyg og klog.

Dagens humør

Dagens humør for Krebsen er på en solid 4. Saturn er i nært samvær med Jupiter i dag, hvilket normalt betyder en skærpet følelsesliv og en stærk intuition. Der kan være en lille smule uro i underlaget, så det er vigtigt at finde et sted for indre ro. Hvem ved? Måske der venter dig en åbenbaring som du bare ikke kan sige nej til!

Kærlighed

I kærlighedens arena er karakteren 5 for Krebsen i dag. Planeternes konstellation begunstiger dit romantiske liv. Med Venus i dit syvende hus, er kærligheden forkyndt, og du har alle chancer for at få øjenkontakt med noget virkelig specielt. Skab magi og lad disse energier strømme ind i dit liv.

Arbejde

Arbejdslivet får desværre kun en karakter på 2 i dag. Merkur, som også hersker over tankerne, er i en lidt besværet position og det kan skabe forstyrrelser på arbejdet. Tag det roligt, lad ikke de små udfordringer slå dig ud, og hold dig for øje, at muligheder ofte er skjulte udfordringer.

Venner

Venner er i dag helt på toppen, med en karakter på 5. Saturn skaber harmoni og balance i dit sociale liv. Der er tid til at være med vennerne, hygge og tage på eventyr. NYT splittet sekund og del gaven ved at være i godt selskab.

Familie

For familie er karakteren 3 i dag. Onsdagen byder på nogle udfordringer, men også potentialer for udvikling på hjemmefronten. Måske er der en gammel konflikt, der endelig kan blive løst, eller en mulighed for at tilbringe kvalitetstid med kære.

Succes

I dagens succesråd får Krebsen en 4. Neptun i dit andet hus betyder, at intuition er nøglen til din succes i dag. Du vil måske føle dig tilbøjelig til at følge mavefornemmelsen, og du kan blive overrasket over, hvor lige på og hårdt det kan betale sig at lytte til din indre stemme.

Dagens dyr er delfinen. Delfinen er kendt for sin intelligens, legesyge natur og stærke sociale bånd – alt sammen egenskaber, der passer perfekt til dagens energier. Lad denne dag være en påmindelse om at nyde livet, skabe forbindelse og lytte til dit inderste væsen.

Alt i alt er tirsdag den 18. juli en dag fuld af potentiale for Krebsen. Der vil være udfordringer, ja, men også muligheder og skønhed. Livet venter, Krebs. Gå ud og tag det med begge hænder.