Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hest idag - arbejdssom og symbolet på frihed .

Dagens humør:

Din dag i dag, kære Jomfru, får en humør karakter på 4. Med Saturn der glider gennem dit stjernetegn og Venus der stråler ned fra oven, vil din indre glød og optimisme blive pustet op. Du vil føle dig i harmoni med verden omkring dig. Lyset fra Venus vil sikre, at du føler dig elsket og værdsat, og får dig til at se verden med et mere taknemmeligt hjerte.

Kærlighed:

Dagen vil være nærmest brusende med kærlighed. Du får en solid karakter på 5 i dag. Planeten Mars vil sende nænsomme og kærlige energier din vej, så sørg for at dyppe hjertets pensel i denne skål af følelser, og mal verden romantisk rød. Er du single vil du opleve en attraktion mod en potentiel partner, og er du allerede i et forhold, vil du føle en fornyet gnist.

Arbejde:

Saturn vil smide nogle udfordringer din vej i dag, men husk: som den hårde arbejder du er, vil du formå at takle dem alle. Arbejdsmæssigt får du en karakter på 3. Fokuser på dine opgaver og husk at hvert lille skridt bringer dig tættere på din ende destination.

Venner:

Under venus’ indflydelse vil du opleve stolthed og sammenhold med din vennegruppe. En smuk karakter på 4 er passende her. Du vil mærke en stærk trang til at dele og udveksle ideer, hvilket kan være utroligt givende i dag.

Familie:

På familiefronten er det også en dag med en positiv karakter på 4. Månen vil bringe harmoni i hjemmet og det er den perfekte dag til at planlægge et familiemåltid eller til at løse eventuelle familiemæssige konflikter.

Succes:

Mars vil føre dig til succes i dag. Skridtene på vej til målet kan være små, men dit fremskridt vil alligevel føles stort og betydningsfuldt. Du får en karakter på 3, for selvom vejen til succes nogle gange kan virke hård, vil du i dag blive påmindet om, at du er på rette vej.

Dagens dyr:

Dagens dyr er hesten. Robust, stærk og stabil ligesom dig, kære Jomfru. Hesten symboliserer rejsen, vejen mod succes, og betydningen af at blive på stien, selvom det nogle gange kan være hårdt. Det er en fin påmindelse på denne smukke tirsdag.

Her i dag, den 18. juli, på denne skønne tirsdag, husk at hver dag er en chance for at værdsætte livets små mirakler. Dit humør og dine energi niveauer er høje. Lad kærlighedens energi strømme gennem dig. Nyd harmonien i familien. Arbejd passioneret og nå ud til dine venner. Husk at, ligesom hesten, er styrke og udholdenhed nøglen til succes.