Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - klog og legesyg.

Dagens humør

Fisken svømmer lystigt gennem livets labyrint i dag med en humørskala på 4. Med Solen der tager et sprudlende hop gennem Fisken’s ottende hus, er fyldt med en dyb fornemmelse af indre glæde og fred, trækker Fisken kraften til sig fra vandets element, hvilket naturligvis betyder at du vil føle dig revitaliseret, afklaret og måske en smule drømmende.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, får Fisken en solid 5 for i dag. Venus, kærlighedens planet, danser gennem Fisken’s syvende hus og styrker både romantik og intimitet. Der oser af kærlige vibber og flirtende blikke i luften, så vær klar til at give kærligheden plads til at udfolde sig, enten med din partner, eller hvis du er single, måske er det på tide at lade garderne falde?

Arbejde

På arbejdsfronten ser det ud til at være en dag med udfordring, hvor Fisken får en karakter på 2. Saturn, disciplineplaneten, skaber modvind i Fisken’s tiende hus og strammer grebet om arbejdspladsen. Men frygt ej! Fisken’s evne til at tilpasse sig og overvinde vanskeligheder vil vise sig nyttig her. Husk, du er stærkere, end du tror.

Venner

I dag scorer Fisken en 3 med venner på skalaen. Merkur i Fisken’s ellevte hus driller med godmodigt samvær, hvilket kan resultere i nogle misforståelser og knap så smidige kommunikationer. Din evne til at være empatisk og tolerance vil være din redningskrans.

Familie

Familiefronten står stærkt for Fisken i dag med en karakter på 4. Månen, der svæver over Fisken’s fjerde hus, skaber en behagelig harmoni og bagtæppet er klart for nogle fantastiske samtaler, der strækker sig dybt og stærkt ind i natten.

Succes

Succes er ikke en mangelvare på dagsordenen i dag, Fisken vil svømme hjem med en 4. Jupiter i Fisken’s andet hus er synonymt med økonomisk vinding og fremskridt, hvilket betyder, at du måske befinder dig på kanten af en gavnlig ændring.

Dagens dyr

Dagens dyr for Fisken er ‘Delfinen’, kendt for sin legesyge natur, intelligens og medfølelse, den bærer Fisken’s trademark-evne til at skabe mirakler ud af kaos med det sprøjtende smil og energiøjende opførsel. Ligesom delfinen, du er klog og intuitiv, med evnen til at skabe harmoni under pres.

Tirsdag, den 18. Juli, vil være en dag med mange nuancer for Fisken. Med alt fra romantik til arbejdsudfordringer på menuen – fyldt med legesyge delfinenergier – er der ingen tvivl om, at det vil være en dag for lærebøgerne. Du standser ikke ved noget og slår ikke til takke med mindre. Fisken, du er formidabel, og dagens horoskop er levende bevis på det.