Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala. Rolig, tålmodig og nuttet.

Dagens humør

Flot! Dagens humør ligger solidt på en flot 4’er. Du vil opleve en fornemmelse af lethed og frihed i kroppen. Med Venus, der danser nærværende i dit tegn, vil du opleve glæde og en brusende vitalitet, selv i de mest udfordrende situationer. Og ved du hvad, rolig nu, vi ved alle sammen, at livet ikke altid er en dans på roser!

Kærlighed

Nå, lad os snakke lidt om kærlighed. En dejlig 3’er er dagens tal. Du vil opleve en stabil strøm af varme og kærlighed fra din partner, men pas på med ikke at tage det for givet. Tænk lidt over det, er din kommunikation tydelig? Er du oprigtig? Fornyelsen fra Uranus peger på en mulighed for nye begyndelser.

Arbejde

Dagens arbejdsliv står på en 2.5. Det er ikke fordi det går helt galt, men du vil nok opleve lidt udsving og usikkerhed. Hold hovedet koldt og tænk konstruktivt. Saturns energi vil hjælpe dig til at være mere disciplineret og fokuseret, hvilket er nøglen til at komme igennem dagen.

Venner

En solid 4’er til vennelivet! Med Venus som styrer i dine relationer vil dine venskaber blomstre. Du vil føle dig værdsat og elsket. Men husk at gengælde disse følelser, venner er trods alt guld i mund!

Familie

Fantastisk! Dagens familiekarakter rammer max på en aftalt 5’er. Neptun, din åndelige planet, sikrer fred og harmoni i hjemmet. Du vil opleve støtte og kærlighed fra dine nærmeste på en måde, som du sjældent har gjort før.

Succes

Vi runder dagen af med en 3’er i succesaspektet. Der kan være udfordringer, men lad det nu ikke skræmme dig. Du har styrken til at overkomme det, hvis du bliver ved med at holde gejsten oppe. Solens effekt vil næsten garantere, at du ser lyset i enden af tunnelen.

Dagens dyr

Dagens dyr er den søde, rolige koala. Med sin tålmodige og rolige natur minder koalaen os om at tage en pause og nyde livet lidt mere, ligesom du bør gøre i dag: tag det roligt, nyd livet og prøv at komme over de små bump på vejen med få skrammer.

Tirsdag, den 15. august, bliver en positiv dag for dig, Vægten. Med latter, kærlighed, arbejde, venner, familie og succes i vente; hvad mere kan man ønske sig? Du behøver ikke at fare derudad som en frisk fe på grønne enge. Tag det roligt, ligesom dagens dyr, koalaen, og alt vil falde på plads. En smule tålmodighed kan gøre underværker, er det ikke sandt?