Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gorilla.

Dagens humør: 3

Kære Tyr, selvom tirsdagens vibrationer synes lidt fladere end sædvanligt, kommer der også momenter af uventet humor. Måske det er på grund af Månens position i dit sjette hus, men du skal nok finde noget at grine af i løbet af dagen. Hvad det præcist er, det er op til skæbnen at fortælle! Ikke alle dage er top humør dage, men der er altid lidt sjov at finde.

Kærlighed: 4

Venus, kærlighedens planet, støtter dig i dag, hvilket øger chancerne for romantiske tilkendegivelser. Har du nogen i kikkerten, du har lyst til at dele dine følelser med? Når alt kommer til alt, er livet for kort til at censurere kærligheden. Så gå ud og vis dine følelser. Dagens kærlighedsklima er til din fordel.

Arbejde: 2

På arbejdsfronten, Tyr, er der måske lidt udfordringer i vente. Med Mars i dit tiende hus, kan der være nogle konflikter og magtkampe. Men husk, konflikter kan ofte føre til vækst og udvikling. Så lad ikke et rødt lys på arbejdet gå ud over dit humør. Arbejdet fylder, men vær vedholdende og patient, det vil give bonus på længere sigt.

Venner: 5

Venskaberne blomstrer i dag, takket være Merkurs indflydelse i dit ellefte hus, huset for venskaber. Dette er en perfekt dag til at bekræfte dine tætte venskaber, eller måske endda lave nye. Hvem ved? Måske en ny bekendt venter rundt om hjørnet.

Familie: 0

Familien og du er i dag ude af sync, det er bare en af de dage, hvor det er bedst at give hinanden lidt plads. Skylden kan eventuelt placeres på Saturns tilstedeværelse i dit fjerde hus, som er huset for familie. Tag en dyb indånding, Tyre. Dette er blot en overgangsperiode, og alt vil snart være tilbage til normalt.

Succes: 4

Suksessen er inden for rækkevidde i dag, Tyr. Med Jupiter i dit niende hus, er chancerne for at nå dine mål i dag ret høje. Hold fokus og tag ekstra skridt for at komme derhen, du ønsker. Ikke på arbejde, men på dine personlige projekter står tingene lysende klart.

Dagens dyr: Gorilla

Du er en gorilla i dag, Tyr. Kraftfuld og beslutsom, men også yderst beskyttende og omhyggelig. Nøgleord for gorillaen er lederskab, styrke og beskyttelse, hvilket reflekterer din indre trang til at påtage dig rollen som leder, samtidig med at du passer på dig selv og dine kære.

Så, Tyr, på trods af denne tirsdag den 15. august ikke starter helt på toppen, behøver du ikke bekymre dig. Husk, det er de små øjeblikke, der gør livet stort. Også selvom dagen i dag er grå, husk at trække på smilebåndet og mærk hvordan det hele bliver lidt lysere.