Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Giraf.

Dagens humør

Dagens humør er sat til en solid 3’er. Med Venus flydende i vandmandens retning, kan du forvente en dag med blandet stemmedesign. Du kan finde op- og nedture på din vej, men husk, at regnbuen altid kommer efter regnen.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, lyser din stjerne stærkt i dag med en 4’er. Kærlighedsplanet Venus synes at danse en smuk vals i dit stjernetegn. Er du allerede i et forhold, kan du måske nyde en uforglemmeligt romantisk dag med din partner. Og hvis du er single, kunne der være nye, spændende muligheder i horisonten.

Arbejde

Arbejde i dag trækker en 2’er. Neptun skaper udfordringer og kan bringe misforståelser på arbejdspladsen. Men du ved hvad de siger, ” enhver udfordring fører til vækst.” Så hold hovedet højt op – du vil finde en vej gennem enhver tåge.

Venner

Tvillingens sociale planet Merkur er ekstra energisk i dag, og det giver en pæn 5’er i dit venneliv. Du kan finde dig selv i midten af en fest, eller planlægge en spontan udflugt med vennerne. Dette er dit øjeblik at skinne som den sociale sommerfugl, du er!

Familie

Familien er forankret i en solid 4’er. Med Jupiter i dit stjernetegn, vil du formodentlig opleve visdom og indre vækst fra familietiden i dag. Dyp dine rødder dybt, og nyd den nærhed, der skal opbygges.

Succes

Mars, planeten for handling, er i en skæg position i forhold til Tvillingen i dag, giver succesraten en 3’er. Du kan opleve nogle tilbageslag, men husk, at tilbageslag er trædestenene til succes.

Dagens dyr – Giraf

Giraffen er dagens dyr – et symbol på høje perspektiver og nå ud over det sædvanlige. Dagens himmelbevægelse giver en anelse om, at der kræves stikprøveoverskridende tænkning. Stand tall som giraffen gør, og optage det store billede.

Denne tirsag, den 15. august

Alt i alt vil denne tirsdag, den 15. august være en dag af indre vækst og sociale overraskelser. Lad ikke de små ting trække dig ned, kig op og ud som giraffen, og opdag skønheden i verden set fra toppen.