Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør

Nu, Stenbukke, lad os dykke lige ind i torsdagens humør, hvad? Torsdag får en solid treer. Den stilige Saturn influerer jeres humør i dag, og lidt ligesom en tosset teenager, kan den have sine op- og nedture. Stejl op ad bakke er måske svært for nogen, men lysere tider er på vej!

Kærlighed

Kærlighed får en karakter på 2 i dag, desværre. Energi fra planeten Venus er omringet af en irriterende tåge! Husk, storme ligger altid op til klarere himle, så lad være med at miste håbet.

Arbejde

Vi bliver nødt til at tale om arbejde, mine venner. I dag er det måske ikke jeres bedste dag. Karakter 0, takket være Merkurs position. Med sine irriterende bagudgående bevægelser kan det måske føles, som om det hele går galt. Husk nu, nogle gange skal vi tage et skridt tilbage for at tage to frem!

Venner

Ahh, venner! Jeres score på 5 her kan takke Neptun. Med sin indflydelse kan I regne med gode grin, stærke venskaber og uforglemmelige oplevelser i dag. Det er et guldbelagt øjeblik at være sammen med dem, der får jer til at smile mest.

Familie

Når det kommer til de nærmeste, får I også en flot femmer. Solskinnet er på jeres side i dag, og jeres familie vil være kilden til masser af glæde og latter. Udnyt denne dejlige atmosfære, klem lidt ekstra på dem I holder af, ikke?

Succes

Tro det eller ej, succes er ikke altid på toppen af bakken, Stenbukke. Med en score på 1, kan det virke umuligt at nå jeres mål. Forklaringen er simpel: Mars og Jupiter er i dag i konflikt. Men op med humøret, succes kommer til dem, der er villige til at vise tålmodighed og vedholdenhed.

Dagens dyr

Dagens dyr er Zebraen. Grunden er simpel; ser man på en zebra, ser man ikke bare sort og hvid. I dag vil I får brug for denne evne til at se nuancerne i jeres liv. Det minder os om, at selv når livet ser sort og hvidt ud, giver det os mulighed for at se smukke striber.

Tirsdag den 15. august

Sluttelig, Stenbukke, denne tirsdag den 15. august kan måske virke udfordrende. Men hey, husk på, at udfordringer er det, der gør livet interessant. Overvinde dem er det, der gør livet meningsfuldt! Lad ikke en regnfuld dag drukne jeres entusiasme. Lad regndråberne vaske bort støv og gøre klar til den solrige dag, der kommer efter en storm. Alt kommer til den, der venter… Og i morgen venter en helt ny dag!