Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Farverige og uimodståelige.

Dagens humør

Dagens humør er tårnhøjt, kære Skorpion. Vi giver det et stort 4. Din stærke indre flamme vil anspore dig til at løfte dit humør. Elsk højdepunkterne, accepter nedturene – de er begge en del af den fantastiske rejse, vi kalder livet!

Kærlighed

For kærlighed gør vi karakteren til 3. Det har noget med de stjernekonstellationer at gøre, ser du. I dit stjernetegn har Mars og Venus i denne uge en noget forvirret dans, hvilket kan gøre dine følelser mere uklare. Så tag tingene roligt og lad din intuition guide dig gennem elskovens labyrint.

Arbejde

Arbejdsmæssigt giver vi en flot 5’er – sæt i sving, Skorpion! Din indsats og dedikation på arbejdspladsen vil blive anerkendt. Stjernerne skinner stærkt i dit arbejdsliv, så lad ikke noget afkøle din damp!

Venner

Også i venskab scorer du højt, med en karakter på 4. Under venskabets smilende stjerner vil gamle forbindelser genoplives, og nye vil blive skabt. Åbenhed og ærlighed er nøglen – du vil i denne periode nemlig opdage hvem dine sande venner er.

Familie

Familielivet er lidt i den lave ende i dag med en karakter på 2. Men fortvivl ikke, Skorpion. Selv om du kan være uenig med dine nærmeste, vil disse udfordringer blot styrke båndene på den lange bane.

Succes

Her smider vi en karakter på 1. Pas på, Skorpion, din higen efter succes kan blæse dig væk! Men selvom du ikke finder den store succes i dag, kan du tage det roligt. Hvem ved, måske har universet større planer for dig på vej?

Dagens dyr

Dagens dyr er flamingoen. Med sin uimodståelige charme og farverige fremtoning er den et perfekt match til dit stjernetegn. Som flamingoen er du i stand til at overleve i vanskelige omgivelser, og med dit naturlige talent til tilpasning kan du finde skønheden i selv de mest usandsynlige situationer.

Følg dit hjerte gennem denne tirsdag, den 15. august. Husk at finde tid til dig selv, for også singlerne kan danse egen dans i flamingoskaren. Og selvom du måske har følt dig lidt på gyngende bund, så husk på, at det er ved bevægelse og ubalance, at vi lærer at stå stærkt. I morgen vil vise sig at være en forbedret, opdateret version af dig selv – klar til at gribe verden an med din farverige tilstedeværelse.