Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Din indre styrke og beslutsomhed vil skinne igennem i dag.

Dagens humør

Kom ud af din hule, løven, for i dag har du en humørkarakter på 4. Det rod af problemer, du har fået hevet op fra underbunden, vil i dag begynde at lette. Merkur, der kommer på besøg i dit stjernetegn, vil lægge et skær af positiv energi over dit indre landskab. Du vil måske opleve en dybere tilfredshed, som vil hjælpe dig med at se dine udfordringer i et nyt lys.

Kærlighed

Kærlighedshjulene kører i dag på middelhastighed, og du får karakteren 3. Venus, din herskende planet, har slippet tøjlerne, men ikke seletøjet. Du vil finde dig selv midt i en romantisk vildmark, men med Venus’ nærvær vil du kunne navigere igennem kærlighedens labyrint med både ynde og elegance.

Arbejde

På jobfronten får du en karakter på 2.5 i dag. Selvom Merkur er på din side i dag, vil Saturns indflydelse gøre det svært at kæmpe sig igennem regninger, deadlines og uoverskuelige opgaver. Men husk, at selv den mægtige løve tager en pause indimellem.

Venner

Karakteren på venskabsfronten er på en solid 4 i dag, venlige løve. Dit netværk af venner vil være mere værd end noget andet, når Mars og Jupiter interagerer i dit venskabshus. De vil måske være i stand til at give dig et skub i ryggen, når du har mest brug for det.

Familie

Men ikke alt er så langt væk fra solskin, kære løve. Din familieværdi-pointsum når op til en solid 5 i dag. Dit hjem vil i dag føles mere som et fristed fra verden end nogen sinde før. Med Jupiters positive indflydelse vil din tid brugt med familie i dag føles nærende og helende.

Succes

I dagens søgen efter succes får du en score på 3. Universalenergien er neutral i dag, hvilket betyder, at du skal skabe dine egne sejre. Om det er at gøre tomindeslistens sidste punkt eller endelig at påbegynde det projekt, du har forberedt i ugevis – Go get ’em, løve!

Dagens dyr

Dagens dyr er tigeren. Din vilje til at overvinde forhindringer og holde fast i dine instinkter gør dig til en sand tiger. Du er klar til at springe ud i det ukendte med styrke og beslutsomhed.

Afslutning

Så selvom du er i midten af en jungle på denne tirsdag den 15. august, ved du, at du er en gud-given skabning, og med stjernernes hjælp, kan du røre skyerne. Lev livet som løven; gå med stolthed, vis frem din yndefulde kraft og søg solen.