Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Forbundet med sociale sammenhæng og fællesskab.

Dagens humør: 4/5

Lad os begynde med dagens humør: det står altså solidt på 4! Grunden? Når man tager et kig på planeternes placering og stjernernes skær, er det, som om universet synger en livsglad melodi kun for dig, Vægte. Der synes at være gnist og glød i luften, der får selv grå tirsdage til at synes farverige. Husk på det her, når solen stiger op i horisonten og dagen bryder frem.

Kærlighed: 3/5

Kærlighedens barometer viser 3 i dag, Vægte. Ikke fordi universet har glemt jer, langt fra! Faktisk er det tid til refleksion og eftertanke. Venus, kærlighedens planet styrer jeres tegn, og derfor tror jeg på, at det langt fra er tilfældigt, at i netop nu får chancen for at vurdere, hvad kærlighed betyder for jer.

Arbejde: 2.5/5

Dagens arbejdslyst falder lidt til jorden med en karakter på 2.5. Dagen i dag vil være en udfordring, men det betyder ikke, at den agter at være uoverstigelig. Med Mars i opposition til jeres tegn, kan I føle jer lidt pressede. Men tag det roligt, disse dage er også nødvendige for at værdsætte de gode dage.

Venner: 4/5

Når det kommer til venner, er det en helt anden historie. 4 på venskabsbarometeret! Gyldne øjeblikke venter jer i horisonten; en hyggelig tirsdag tager form. Universet har besluttet sig for at fylde jeres dag med latter og glade stunder sammen med nære venner.

Familie: 5/5

Familie er i fokus med hele 5 på skalaen! Jorden under jeres fødder vil synes mere stabil, mere sikker. Den trygge favn, familien udgør, vil i dag være stærkere end sædvanligt. Husk at udnytte disse øjeblikke af kærlighed og samvær og lad jeres hjerter blive fyldt op med kærlighed.

Succes: 3/5

Når vi taler om succes, er det en ligelig blanding – hverken høj eller lav, men larmende midt på skalaen. I dag er det tid til at indse, at succes kommer i mange afskygninger, og ikke alle er i strålende neonlys. Husk, små sejre er også en form for succes.

Dagens dyr er pingvinen. Pingvinen er kendt for sin fantastiske evne til at skabe og vedligeholde sociale bånd – lidt ligesom jer, Vægte, der værdsætter jeres nære relationer og bruger dem som en styrke. Måske skulle I prøve at bringe lidt pingvin-energi ind i jeres dag?

Som sidste afsnit på det positive om dagen i dag vil jeg gerne minde jer om, at tirsdag, den 14. november, vil blive en dag hvor du vil opleve en mangfoldighed af følelser. Den vil ikke være fri for udfordringer, men det vil også være en dag fuld af glæde og smil. Universet har sin egen måde at sikre, at hver dag er unik på. Så, Vægte, er du klar til at byde dagen velkommen med åbent hjerte?