Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla . Stærk, beslutsom og social.

Dagens humør:

Som vædder kan du forvente et berusende humør i dag. Du skal alle steder, opleve alt og intet kan stoppe dig. Du vil grovæde livets goder og flirte med farverne på din vej. Du er nysgerrig og fuld af iver, og det løfter dit humør til en stærk 4’er.

Kærlighed:

Kærligheden venter ikke på den rastløse vædder i dag. Du vil hælde din energi ud over dine omgivelser, hvilket kan skræmme potentielle partnere væk. Menlysningen rejser i øjeblikket gennem Jupiters hjørne og dette vil give en lav score i romantikken, en 2’er. Du står stærkt på egne ben, men pas på ikke at lukke alle parenteser om hjertet, frisindet vædder.

Arbejde:

Udover din utæmmelige energi, vil du i dag også komme til at opleve stress. Planeterne gruppesammen i et såkaldt kardinalkors, hvilket betyder øget pres. Du vil føle dig udmattet og overvældet, dog dit arbejdsliv vurderes til en 3’er, og du vil finde nye kreative måder at klare udfordringerne på.

Venner:

Det er i omgangskredsen omkring venner, at din iboende energi vil blomstre. Din konfliktløsende tilgang og kravløshed vil skaffe dig en 5’er i dette afsnit. Drøm stort med dine venner i dag, vædder.

Familie:

Med familien vil din stedsegrønne energi også komme til udtryk. Familien vil trække på dig for råd og vejledning. Dit sind vil være en bølgende flod af creativitet og opfindsomhed. Selvom det kan være udmattende, vil det resultere i en score på en solid 4’er i dag.

Succes:

Arbejde, familie og venner tager din tid og energi i dag. Livets vandmølle snurrer hurtigt, og du vil måske føle, at du halser efter en succes. Universet lader dig hvile på laurbærrene og bevilger dig kun en 1’er på denne skala. Men husk, vædder, at disse udfordringer ofte fører til de største succeser.

Dagens dyr: Gorilla

Som vædderen, vil du i dag transcenderer den samme energi som en gorilla. Du er beslutsom, selvstændig og stærk. For gorillaen er styrke, og en velbalanceret social tilgang, kernen i deres overlevelse. De er iboende ledere, ligesom dig, og de bakker aldrig tilbage fra at tage udfordringer hoved på.

Dagen i dag, tirsdag den 14. november, vil være fuld af udfordringer og nyt potentiale. Men som vædder, vil du stå op til opgaven og bevise din værd. Din utæmmelige energi og beslutsomhed vil hjælpe dig med at navigere gennem dagen med lethed. Så hold hovedet højt, gå fremad med styrke og vis din indre gorilla styrke.