Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala - afslappende og rolig, observerende fra træets top.

Dagens Humør

Dagens humør for skorpioner er et stærkt 4 ud af 5. Du er afbalanceret og sulten for viden. Nysgerrigheden vil styre din dag, og gøre dig åben for de store mysterier i tilværelsen. Solen nikker venligt til Merkur og lover god kommunikation.

Kærlighed

Kærlighedscirklen for vores små Skorpioner spinner i dag på et 2.5. Det er en dag hvor månen og Venus har en lille kommunikationskløft, men fortvivl ikke, denne dag vil skubbe dig til at arbejde lidt hårdere på dine forhold og vil trække det bedste ud af dig.

Arbejde

På arbejdsfronten får du en solid 3 ud af 5. Med Saturn i forgrunden stråler du af pålidelighed, og vil opleve en frugtbar dag på trods af nogle mindre bump på vejen. Kreativiteten blomstrer – sørg for at bruge den.

Venner

Vennegruppens lykketal er i skyerne i dag – Et klart 5! Dit humoristiske touch skaber harmoni i dine sociale cirkler, og der vil være mange positive oplevelser. Vær åben for at møde nye mennesker, de vil tilføje essentielle farver til din dag.

Familie

Familieforholdene kan påvirke dig lidt i dag, Skorpioner, vi giver dem en 0. Med Pluto som “influencer”, vil der måske opstå nogle udfordringer indenfor den inderste kreds. Det er tid til at være tålmodig og huske, at solen altid skinner efter stormen.

Succes

Kan du mærke ilden i maven, Skorpioner? Dagens succesrate ligger på 4 – Du føler dig i kontrol og er klar til at erobre verden. Ser alting ikke lidt lysere ud, når du har nattens mørke i ryggen?

Dagens Dyr

Lad os hilse på dagens dyr, en afslappet og rolig koala! Den sidder i toppen af eukalyptus træet, iagttagende og måske lidt hemmelighedsfuld – helt som vores frygtløse Skorpioner. Koalaen er tegn på at ro, visdom og overblik har lejret sig i dag.

Tirsdag den 14. november, en dag hvor du måske har lidt mindre held med familieforholdene, men fyldt med succes, venskabsmagi og en smule eventyr på kærlighedsfronten. Hvert trin på denne dag vil blive en dans, hver fjende vil blive en ven, og du vil sidde tilfreds tilbage i toppen af dit eget eukalyptus træ, ligesom vores søde koala.