Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. Hvorfor? Fordi du i dag vil vise styrke og uafhængighed.

Dagens humør

Fisken, din humør bemærkelsesværdigt i dag, tøv ikke med at give dig selv en solid 4. Du er som en snegl, der endelig stikker hovedet ud af sit skjulested for at nyde solens stråler. Optimismen er høj, tør du springe ud i det fri, og lad alle se dine mange ægte farver. Fængende skyer står bag os, fisken! Men hvorfor er det sådan? Takket være dagens astrologiske konfiguration, selvfølgelig. Venus og Uranus synes at have lagt deres lidt dramatiske, elektrificerende energi til ro, og i dag vil du finde dig selv suppleret med en dyb følelse af zen og ro.

Kærlighed

Fiskene går med en karakter på 3 ind i dagens kærlighedsland. Din kærlighedshimmel kan måske føles lidt overskyet i dag, men lad ikke det slukke din indre ild! Husk, at hver sky har en sølvforing. I løbet af dagen kan du føle dit hjerte banke hurtigere end normalt. Kunne det være en ny forelskelse i horisonten?

Arbejde

Skift derefter gear til arbejde, fisken! To et halvt vil være din score i dag. Selvom du muligvis ikke kører med fuld gas, har du stadig denne evne til at holde styr på dine opgaver. Det ser ud til, at du kort sagt befinder dig i en rolle, hvor du retter fejl og forbedrer. Selv i hårde tider er det værd at huske, at arbejde også kan være en glæde.

Venner

Lange leve vennerne! Giv din sociale fugl et solidt 4 i dag. Dagens astrologiske konstellationer peger mod en fantastisk dag sammen med venner. Du kan forvente nye og spændende samtaler, der kan lede til nye indsigter og opdagelser.

Familie

I familieafdelingen står du stærkt, fisken! En fuld 5! Dette indikeres af, at mange himmellegemer (bogstaveligt talt) har samlet sig for at understøtte dig i dette område. Det er ikke noget, der kommer hver dag! Så slå rod i kærlighed, connect med dine nærmeste og lad din sjæl gløde varmt og lyst.

Succes

Hvad med succes? Forudsigelserne for dette område er også positive med scoren faldende på en solid 3. Selvom du ikke er på toppen af dine spil lige nu, har du stadig en solid og konstant hastighed, der fører dig mod dine mål.

Dagens dyr

Dagens dyr er leopard. Denne smukke store kat repræsenterer mod, styrke og soldrevet energi. På samme måde som denne frygtløse jæger, vil du i dag opleve en følelse af uafhængighed og frihed, der vil føre dig til at træffe dristige beslutninger og træde ud af din komfortzone.

Afslutning

Som fisken ved du, at verden er fuld af uendelige muligheder. Ligegyldigt ugedag eller måned, på denne smukke tirsdag den 14. november, er din indre ild klar til at lyse vejen. Husk, at dit største aktiv er dig selv. Vis verden dit autentiske selv, dit hjerte, alt hvad du er og se livet springe frem med fantastiske nye muligheder.