Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Du er stærk, tilpasningsdygtig og social.

Dagens humør: 4

I dag, kære Tyr, vil du opleve en opstignende humørbølge, takket være Jupiter og Mars tænding af dit indre glød. Du vil kunne mærke en fornemmelse af lykke og tilfredsstillende energi i dine årer, der vil fylde dig med glæde og livskraft såsom Apollo selv. Forvent en dag fyldt med latter og delte øjeblikke af glæde.

Kærlighed: 2

Med Venus i din syvende hus, vil kærlighed blive et mere komplekst område. Selvom Venus normalt bringer harmoni, vil dens nuværende placering tage dig med på en tur rundt i følelsesmollen, hvor den lave score kommer fra svære samtaler i parforholdet eller små skuffelser i din søgen efter en partner. Men husk, uden mørke kan man ikke se stjernerne, vel?

Arbejde: 3

Mars kommer på banen for at give dig en god blanding af energi og disciplin på jobbet. Du kan forvente, at du får mindre opgaver løst med en tilfredsstillende effektivitet. Selvom det vil være en blanding af op- og nedture denne dag, vil du være i stand til at fokusere på opgaverne og få det meste ud af din arbejdsdag.

Venner: 5

I dag, kære Tyr, vil du føle en særlig tilknytning til dine nærmeste venner. Saturn i dit vennehus vil virkelig fremhæve dine bånd og vil tillade dig at mærke kærlighed og venskab på dybere, mere meningsfulde niveauer. Din evne til at forstå og relatere vil være i topform.

Familie: 4

Selvom månen er i dit fjerde hus (hjem og familie), vil du føle en stærk følelse af tilhørighed og følelsen af at være elsket. Det tyder på en harmonisk og stille dag i familiens skød, med dybe samtaler og sensationer af indre fred.

Succes: 0

Selvfølgelig kan alt ikke være solskinsdage og stjerneskin. I dag, med Pluto i din karrierehus, kan du opleve modstand, frustration eller ikke ret meget fremgang i dine projekter eller ideer. Skuffelsen kan vage hen over dig i dag. Så nyd de små succeser og hold skuldrene oppe fremfor at dvæle ved det, der ikke lykkes.

Dagens dyr: Pingvinen.

I dag er du en pingvin – stærk, tilpasningsdygtig og social. Pingvinen bruger meget af sin tid med sin koloni, for de ved, at der er styrke i antallet, ligesom du med dine venner. Men pingvinen er også god til at dykke dybt i de kolde vande, et billede på, hvordan du i dag vil navigere gennem de svære følelsesmæssige strømme.

Det er mandag, d. 4. december, og selvom det hele ikke går som på snor, så har du så meget at glæde dig over. Du har dine venner, familie og et godt humør at støtte dig på, og lige som pingvinen, vil du på en eller anden måde altid finde en vej. Nyd denne mandag, kære Tyr!