Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf idag .

Dagens humør

Tirsdag er en dag hvor humøret hos Vægten scorer en godt og solidt 4. Efter alt at dømme vil stjernernes placering idag skabe en positiv stemning og energi, som vil gøre tingene lettere og lyse tingene op rundt omkring dig. Det er et fremragende tidspunkt at lægge den sidste hånd på vægte, planlægge og drømme stort.

Kærlighed

I kærlighedens tegn kan der dog være lidt op-og-ned på vejen for Vægten. Stjernerne giver en moderat score på 3. Telefonopkaldet, du har ventet på, kan lade vente på sig. Men tab ikke modet, for universet har en plan, og alt falder på plads på det rigtige tidspunkt.

Arbejde

I arbejdssfæren skinner stjernerne mindre stærkt i dag. Arbejde får score 2.5. Et par udfordringer og forhindringer kan vente i kulissen, men det er vigtigt at huske på, at disse kan være steppingstones for noget større. Brug din indre Vægt-styrke til at manøvrere disse til din fordel.

Venner

Venner er en lys solstråle for Vægten idag, med en stærk score på 4. De er klar til at støtte dig i dine bestræbelser og være der, når du har mest brug for det. Så husk at vise påskønnelse for deres tilstedeværelse.

Familie

På familiefronten scorer Vægten en stjernebestrålet 5. Familie vil være en kild til både styrke og komfort. Tillad dig selv at læne dig ind i den varme og bekræftelse, der kommer fra dine kære.

Succes

I succesens aura får Vægten en solid 3. Der kan være nogle strenge, der skal løses, før du kan omfavne den komplette glorie af succes. Arbejd metodisk, og du vil nå derhen.

Dagens dyr

Gitt stjernernes positioner og energier for Vægten, er dagens dyr Giraf. På trods af sin højde, viser Girafen en utrolig evne til at stå fast, ligesom Vægten. Din evne til at balancere udfordringer og succes ligner Girafens evne til at holde balancen på trods af sin længde. Og ligesom Girafen kan du nyde de finere aspekter af livet, når du hæver dig over det gennemsnitlige!

Tirsdag den 1. august for Vægten ser ud til at være en lys og optimistisk dag, der er rig på potentialer. Grib dagen og gør den til din egen fantastiske succes!