Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin, fordi du er dybt tænkende og standhaftig.

Dagens humør

Dagens humør får 4 stjerner. Når Merkur glider gennem din femte hus, spredes der gnister af glæde. Smil, grinet er på din side i dag, Stenbuk.

Kærlighed

Kærlighedshuset får 3 stjerner. Venus, kærlighedens planet, bakser lidt op ad Mars’ stædighed i dag. Er du klar til et lille slagsmål i kærlighedens ring, eller er det tid til at lægge boksehandskerne og hvile lidt?

Arbejde

Arbejde får 2.5 stjerner. Saturns indflydelse kan gøre dig lidt hård ved dig selv på arbejdet. Kast ikke håndklædet i ringen, afvej dine sejre og nederlag realistisk, og husk at ingen er perfekt.

Venner

Venner giver vi 4 stjerner. Kærligheden mellem venner styrkes af Neptune’s mystiske forbindelser i dag. Del dine hemmeligheder, vent ikke på en bedre dag.

Familie

Familien får fuldt hus med 5 stjerner. Når Månens blide lys bader din fjerde hus, er der en stærk forbindelse til dit hjem og dine nærmeste. Familien er din bastion i dag, Stenbuk.

Succes

Succes scorer 3 stjerner. Med Jupiter i en kvadratur til din Sol, er det tid til konsolidere dine fundamenter, og være ekstra påpasselig med dine fremtidsplaner.

Dagens dyr

Dagens dyr er Pingvinen. Pingviner er kendt for deres evne til at overleve i hårde forhold, og de er dybt tænkende skabninger, ligesom Stenbukken. Deres standhaftighed og frygtløshed kan inspirere dig i dag.

Dagen i dag

I dag, tirsdag den 01/08, vil være en dag fyldt med følelser og indre styrke. Fokuser på det positive, Stenbuk. Selvom dagens udfordringer kan synes store, så husk at, ligesom pingvinen, besidder du evnen til at stå roligt i stormens øje. Husk, at få smil på læben – du er mere robust, end du tror.