Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve.

Dagens humør

Kære løver, dit humør viser en karakter på 4 i dag. Det er en tirsdag fuld af liv og smil – al energi er lige der for dig at hente. Saturns indflydelse giver dig en høj grad af optimisme, hvilket får dig til at føle dig uovervindelig. Husk dog, at livet har en slange i paradis, så prøv at holde dig på jorden.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er der udfordringer i vente. Karakteren ligger på 3, hvilket betyder, at du må arbejde lidt mere på at pleje dit forhold. Venus trækker vejret tungt og skaber en følelse af dissonans. Husk, at det er fra konflikter, at vi vokser.

Arbejde

På jobbet får du en karakter på 2.5. Mars er i retrograd, hvilket kan skabe en vis uro og du kan føle, at du ikke når dine mål. Hold ud, løven. Når kløerne først er skærpet, er du uovervindelig.

Venner

Dine venskaber trives i dag. Du får en solid karakter på 4 på grund af Merkurs positive indflydelse. Du kan finde tryghed og støtte hos dine venner, som hjælper med at løfte din humør.

Familie

Familien er din styrke i dag. Venus og Jupiter arbejder sammen for at give dig et fællesskab af kærlighed og latter. Du får fuld score med en karakter på 5. Så husk at bruge tid med dine kære, det vil sætte kulør på din dag.

Succes

Din succesrate for i dag ligger på 3. Mars har ikke den bedste indflydelse i dag, men du behøver ikke at miste modet. Dit indre jeg har styrken til at komme forbi enhver modgang.

Dagens dyr

Endelig, i de dyriske riger, er løven dagens dyr. Din styrke og stolthed skinner igennem, og netop som løven i savannen, har du evnen til at overvinde alle forhindringer med din magt. Må du brøle højt og stolt i dag.

Tirsdag den 1. august fremstår som en dag fuld af styrke og potentiale for dig, kære løve. Så skråt op med humøret og udstråle din indre løve. Hop ud i det, og lad ikke nogen nedtrappe dit humør. Du er løven – Kongen af Dyrekongeriget!