Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra. Farvestrålende og harmonisk.

Dagens humør

Dagens karakter for humør er en flot 4! Jovist, solen skinner måske ikke af fuld kraft i dag, og det er heller ikke præcis den dag, hvor du vinder i lotto, men der er langt fra at være noget at klage over. Når det handler om humør, ligger du lige i sweet spot. Du føler dig godt tilpas, energisk og fuld af livsglæde! Hvem behøver solskin og lotto, når lykkestrålerne blæser ud af din indre sol?

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, svinger du dig op på en solid treer! Ka’ I mærke kærlighedens brusen? Måske er du ikke helt oppe og ringe, men det betyder ikke, du er brudt sammen i kærlighedssludderen. Du står bare med begge ben på jorden og nøjes med kærlighedsstrømmen, hvilket er helt fair nok. Er det ikke smart at nyde øjeblikkene, mens du stadig har dem?

Arbejde

På arbejdsfronten, holder du dig omkring en 2.5 i dag. Intet fantastisk, men heller ikke katastrofalt. Overvejer du ikke at tage dagens opgaver lidt mere stille og roligt, mens du får tankerne i orden? Gør noget for dig selv i dag. Hvem sagde spa-dag?

Venner

Når det kommer til dine venner, er du på en klar 4’er. Tag et dybt indånding og lav noget sjovt sammen med dine gode kammerater. Du har brug for det og de vil elske dig for det. Hvad med at slå benene op over bordet, grine, tale om gamle tider og bare have det sjovt?

Familie

Familietiden trækker hele vejen hjem til en fuld pot af en 5’er. Skynd dig at pakke picknickkurven og råb på familien. Når solen går ned, vil du ikke have byttet denne dag for noget.

Succes

Når det gælder succes, holder du dig omkring en 3 i dag. Af og til, er succes ikke at nå toppen, men derimod at nyde rejsen derop! Slap af, lad universets vind blæse i dine sejl og husk at det er o.k., hvis du ikke når alle dine mål lige nu og her. Hvem har hastværk på en dejlig tirsdag?

Dagens dyr

Dagens dyr er Zebraen. Du bør i dag omfavne Zebraens harmoniske farvespil, klar til at tage store skridt med både sort og hvid. Ligegyldigt hvor udfordrende dit terræn bliver, er du parat til at klare det med lethed og ynde, lige som zebraen.

Tirsdag den 1. august er en dag, der giver mulighed for at finde glæde og tilfredsstillelse i livets små øjeblikke. En dag, hvor du er omringet af venner og familie, der giver dig styrke, kærlighed og latter. Her får du en dag, der lover god energi og giver dig lige præcis det, du har brug for. Tag din tid, nyd det, du har, og husk at livet er det, der sker, mens du er optaget af at lave andre planer.