Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en panda.

Dagens humør

Din humor karakter i dag er 4. Det ser ud til, at Neptun, din herskende planet, pumper en masse positiv energi ind i dit liv. Du vil le af dine egne vittigheder og dit smil vil være lige så mærkbart som fisken svømmer i de dybe vande. Hvad mere kan sætte en Fisk i godt humør end at have en dag fyldt med latter?

Kærlighed

Her får du en 3’er. Det kribler lidt i maven, når du tænker på papegøjen. Planeternes placering i dit kærlighedshus tyder på, at du vil føle en deling af intime øjeblikke med din betydelige anden. Du kan dog opleve nogle små bølger i dit parforhold. Måske er det en perfekt tid til at fordybe dig i samtale med din partner og klare luften?

Arbejde

Din arbejdskarakter i dag er 2,5. Det er en blandet pose med nødder i dag. Selvom alle stjernerne ikke er på din side, er der stadig et glimt af håb, takket være planeternes placering. Du bliver nødt til at mestre kunsten at navigere gennem små storme på arbejdspladsen. Tålmodighed og udholdenhed vil være dine bedste venner. Giv det dit bedste skud, og husk, at en god Fisk altid finder sin vej gennem vandet!

Venner

Du har scoret en karakter på 4 i vennekategorien. Du er kendt for at være en god lytter, hvilket gør dig til en rigtig god ven. I dag vil du opleve masser af behagelige øjeblikke med dine venner. Vær der for dem, gør en forskel, og du vil føle en stor glæde ved at hjælpe dem.

Familie

Bag verdenens støj er der altid en fredelig plet i din familie, og i dag er ingen undtagelse. Familien får toppen karakter 5, fordi fisken trives bedst i trygge omgivelser. Dit hjem bliver den lune hule, du har brug for mod dagens strabadser.

Succes

Ud fra en astrologisk betragtning er din succes-karakter 3. Med Jupiter i dit hus for karriere, er det tid til at udleve dine drømme. Du kan opleve både op- og nedture i dag, men husk, at du er fermt svømmende Fisk, der altid finder en vej.

Dagens dyr

Dagens dyr er en panda. Gansket som pandaen der symboliserer ro og balance, har du i dag brug for at tage tingene i dit eget tempo. Måske du i dag skal tage en større bid af den bambus, der kommer din vej og bare nyde tilværelsen lidt?

Dagen i dag

Godt gået, tirsdag den 1. august. Med venlighed og diplomati har du holdt dine forhold i harmoni og løst konflikter med ro og modenhed. Nyd resten af dagen og fyld den med kærlighed, latter og varme, som du har gjort indtil nu. Husk, at alle dage er en gave, og dette, min kære Fisk, er ingen undtagelse. Lad ikke denne dag gå til spilde, grib den med begge hænder og gør det meste ud af den. God tirsdag til dig!