Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger i dag.

Dagens humør: 3/5

Dagens humør, Tyren, er ret moderat, på en god, stabil måde. Månen i dit tegn gør dig lidt sentimental, men kontrolfreaken inden i begynder også at mærke sig. Du har det måske som en løve uden en savanne, ikke helt på toppen, men alligevel klar til at tage teten.

Kærlighed: 4/5

Kærligheden står stærk i dag, for med Venus skinner mod dit tegn! Du tiltrekker dig folk som en magnet – så får du bare ikke nok af at træne charmens supermagter? Du er byttet og Tyren er klar til jagten.

Arbejde: 2/5

Arbejdsfronten er ikke så positiv i dag. Med Mars, der kolliderer med dit solskilt, skal du være ærlig over for det faktum, at du har brug for en pause. Er der måske en chance for fyraften lidt tidligt eller simpelthen slå autopiloten til et øjeblik?

Venner: 0/5

Det er helt o.k., vi har alle disse dage, hvor vennerne bare forvirrer mere, end de hjælper. Så tag en pause, genstart dit sind, og når du er klar, vil du bemærke, hvor stor en velsignelse de faktisk er.

Familie: 5/5

Forbered dig på “hyggeligste” aften – familien er måske på vej med varm kakao og din yndlingskage. Listen her er kort, fordi der ikke er nogen overraskelser – kvalitetstid med familien er som balsam for sjælen!

Succes: 2/5

På succesfronten rykker du ved dine ambitioners grænser. Men når du presser på, kan du støde på lidt modstand. Så pak din tålmodighed og har ventet på det rigtige øjeblik til at tage springet.

Dagens dyr: Tiger

Olala! Dagens dyr er tigeren – et legemliggørelse af mod og dristighed. Ligesom en tiger, har du styrken til at overkomme enhver udfordring, der kommer din vej. Bær denne kraft stolt, Tyren!

Tirsdag den 29-08, denne dag er en for dig at tage tid til at reflektere over dit liv, din måde at tænke på og skabe klarhed. Om det er at meditere, gå en tur eller bare siddende med en varm kop te og reflektere over livet. Husk: selvom tingene ikke virker lige nu, er de ofte i processen med at blive bedre. Udnyt denne dag til fulde, Tyren!