Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør: 4

Aha, Stenbuk! Dagen i dag tegner til at være fyldt med godt humør og positive energier. Med Mars i dit soltegn føler du en indre glød. Dit humør er derfor en solid 4. Der er masser at grine af og glæde sig til, så tag blot verden med storm!

Kærlighed: 3

Venus danser sin magiske dans over dit stjernetegn. Den vil få elskovens gnist til at springe, men måske i en mere lettere og tilbagelænet form i dag. Kærligheden får derfor 3 stjerner. Husk, alle former for kærlighed er meningsfulde.

Arbejde: 2.5

Arbejdslivet kan føles lidt tungt i øjeblikket, ikke? Med Jupiter in retrograde, kan det være, du føler dig som en skildpadde i mudderet. Arbejde får derfor 2.5 i dag. Men frygt ej, denne periode vil snart forsvinde, ligesom skyerne på en overskyet dag.

Venner: 4

Det ser ud til, at dit sociale liv står til at blomstre i dag, med Merkur der styrer kommunikation i din himmel. Venner får derfor den flotte score på 4! Du har en naturlig karisma, som er som en magnet for de omkring dig. Nyd denne tid med menneskene, du holder af!

Familie: 5

I hjemmets skød er der ingen tvivl om, at kærligheden er massiv og solid. Med månen der cykler gennem dit 4. hus, er der harmoni, varme og nærhed at finde. Familie får den sjældne score på 5. Tilbring tid med dine kære – det er her, hjertet bor!

Succes: 3

Succes kan være en skyggefuld størrelse. I dag er den hverken i dit favor omdrejningspunkt, men den ligger heller ikke bort. Vurdering af succes er derfor 3. Fortsæt med dit hårde arbejde, og husk at succesfølelse kan findes i små sejre hver dag.

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr er tigeren, for dit indre mod, styrke og dristighed i de udfordrende tider spejler en tigers egen kraft. som en tiger, lad ikke nogen eller noget stå i vejen for at opnå dine mål og ambitioner.

Tirsdag den 29-08 tegner til at være en dag fyldt med muligheder, energi og glæde for Stenbukken. Lad venlighed og positivitet være din ledsager. Du har alle det der skal til at gøre denne dag rigtig speciel. Lad os gribe dagen og gøre den til noget stort! God tirsdag, kære Stenbuk!