Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Varan. Din nysgerrighed og anerkendelse af dine omgivelser fører dig frem.

Dagens humør

Lad os begynde med humøret, og lad mig sige, det tegner lyst i dag, Skorpion! En klar 4’er er på plads! Elsker du ikke bare tirsdage? Med Månens positive energi, vil humøret piske op i samme tempo som havets bølger, og give dig en følelse af triumph over en ny uge!

Kærlighed

Nu til kærligheden, et vigtigt emne for enhver Skorpion. Karakteren her er en god solid 3er. Lidt som et par jeans der passer lige til! Hvorfor, tænker du måske? Fordi Venus, kærlighedens planet, er lige nu i en spændt vinkel på din. Skaber det udfordringer? Absolut. Men det er præcis sådan du vokser og finder dybere forbindelser, isn’t it?

Arbejde

På arbejdsfronten ser det ud til en 2.5. Måske du sidder og undrer dig over, hvorfor lige et mellemnummer?! Nå, men med Saturn, disciplinen og strukturens planet, i en krævende position, kan der være visse hik-ups på arbejdspladsen. Men frygt ej, med din vedholdenhed og styrke, Skorpion, kan du flytte bjerge!

Venner

Tager vi et kig på venskaber, scorer du en imponerende 4! Og det er ikke uden grund. Med Merkur, kommunikationens planet, i gunstig position, strømmer positive energier ind betragtende dine sociale forbindelser. Vær forberedt på en dag fyldt med skønne sammentræf og sjove stunder med venner!

Familie

Når det kommer til familie, din trygge havn, viser stjernerne en ren 5! Ikke underligt, for med Jupiter, lykkens planet, der stråler for familie og hjem, er der rig mulighed for at styrke disse tætte bånd og lave skønne minder. Måske noget hyggeligt samvær over tirsdagens aftensmad?

Succes

På succesfronten ligger du på en 3. Neptune stiller skrappe krav, men din indre styrke og vilje vil afhjælpe situationen. Gør dig klar til at støde næsen og fejre små sejre, Skorpion!

Dagens dyr

Som dagens dyr har vi valgt Varanen. Lig en nysgerrig Varan, kan du forstå og anerkende din omgivelser og reagere på en beundringsværdig måde. Varanens nysgerrige natur og påvirkning fra stjerner vil lede dig til en ny horisont.

Opsummering

Skorpion, tirsdagen den 29. august har masser at byde på! Deltag aktivt i livets vibrerende rytme, mød udfordringer hovedløst og grib succes på alle fronter – både lille og stor. Du er en Skorpion! Du har en usvækket vilje og styrke til stille og roligt, men bestemt, at klatre over ethvert bjerg!