Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve. Godt brøl i dag!

Dagens humør

Løven vil i dag være i humør til en karakter 4. Dette skyldes, at solen, der er Løvens hersker, står i et gunstigt aspekt til Merkur, der bringer en masse positiv energi, glæde og sjov. Så løven, tag din stolthed på og strut med manen i dag!

Kærlighed

I kærlighedssektionen giver jeg en karakter 3. Kærlighedsplaneten Venus skaber en spændende forbindelse til den dristige Mars i dit kærlighedshus. Dette kan skabe en gnist, men husk at styre din indre flammende indstilling.

Arbejde

Arbejde er listet på 2.5 idag. Neptun, planeten for ideer og drømme, ligger i dit arbejdsområde og skaber en atmosfære af tåge og uklarhed. Hold fast i dit selvstændige, løve, du vil finde vejen frem, men det kan være lidt af et kampfelt i dag.

Venner

I vennekategorien står vi med en 4. Kommunikationsplaneten Merkur er i dit venskabshus, hvilket gør det nemt for dig at tiltrække og forbinde med ligesindede. Vær som løven i dag, prøv at være i centrum og hold din flok samlet, for i sammenligning skal dit brøl kunne høres langt væk.

Familie

For familie får dagens astrologi den højeste karakter, nemlig en 5. Jupiter, planeten for held og lykke, springer op i dit hus for hjem og familie. Dette er et glimrende aspekt, som vil belyse dine tætte relationer og bringe harmoni til dit hjem.

Succes

I succesafdelingen vil jeg slutte med at give en 3. Saturn, disciplinens og hårde arbejdes planet, gør nogle hårde aspekter til din sol. Det betyder, at du måske skal arbejde lidt hårdere for at nå dine mål. Men du er Løven, husk, du er kongen af dyreverdenen, og intet kan stå i vejen for dig.

Dagens dyr er udpeget til at være en Løve. Som løven, vil dit brøl og stolthed bære dig gennem dagen. Du er dristig, stærk og modig.

Inden dagen er omme, lad dit indre løvebrøl fyre op under dig. Lad det inspirere dig til at være modig, resilient og stå fast over for enhver udfordring. Dit motto for i dag bør være “Jeg er Løven, hør mig brøle!”. Husk, tirsdag den 29. august ser ud til at være en stålsat dag, fyldt med styrke og stolthed. Hold hovedet højt og gå dagen i møde som den ægte konge, du er!