Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flodhest idag - agil og let i vandet.

Dagens humør

Dagens humør for Vandmanden scorer en solid 4! Aldrig har Venus’ kraftfulde indflydelse været stærkere med dens omsiggribende og opløftende energi. Har du også bemærket at fuglene synger lidt mere melodisk i dag, og at solen virker en smule mere varmende? Det er Venus, der spreder sin uimodståelige magi.

Kærlighed

Kærlighedens land er spækket med roser for Vandmanden i dag, derfor får kærlighed hele 5 stjerner! Mars og Venus har slået pjalterne sammen, og deres indflydelse vil guide dig til intens lidenskab og dyb kærlighed. Er du single? Hold godt øje, for kærligheden lurer lige rundt om hjørnet. I et forhold? I aften er den perfekte tid til date night.

Arbejde

Koncentrationen er måske ikke på sit højeste i dag, ved skrivebordet, Vandmand. Derfor får arbejdet en karakter på 3. Saturns indflydelse kan skabe en smule turbulens, hvilket kan gøre fokus og engagement en smule sporadisk. Men bare rolig, træk vejret dybt, og husk, at det er okay at tage tingene i dit eget tempo.

Venner

Vennerne får i dag et flot 5-tal! Med Jupiter der står stærkt i dit tegn, vil dine sociale interaktioner blomstre som en forårsdag. Måske er det tid til at ringe til den gamle ven, du har forsømt at få taget en kop kaffe med? Grin, samtaler og gode tider venter.

Familie

Familien får i dag en 3’er. Månen er flyttet ind i dit 12. hus og kan skabe noget usikkerhed i relation til dine nærmeste. Men husk, kernefamilien er din tryghedsbase, og de er altid der for dig – gennem tykt og tyndt.

Succes

I dag scorer successen en høj 4! Neptun danser i dit 8. hus, hvilket baner vejen for dristige ideer og visioner. Er du klar til at tage springet og udleve dine drømme? Skytten peger mod en dag fyldt med muligheder, så spring ud i det!

Dagens dyr

Dagens dyr er uden tvivl flodhesten. Selvom denne kollegiale skabning lever det meste af sit liv i vandet, er den kendt for sin smidige agilitet på land. Ligesom flodhesten, kan du også balancere mellem forskellige områder i dit liv og stadig formå at se yndefuld ud!

Dagen i dag

Tirsdag d. 11.07 vil uden tvivl være en særlig dag for Vandmanden. Ikke alene vil de himmelske legemers innflydelse manifestere sig på mange planer, men det vil også være en dag, hvor Vandmanden er i harmoni med sig selv og sine omgivelser. Vi opfordrer derfor dig, kære Vandmand, til at nyde denne vidunderlige dag – du har fortjent det!